Ouderdom.

Voor nu stond er een heel nadere weblog geplant, maar die plaats ik dan volgende week wel.
Heb vandaag de nieuwe Bankshow opgenomen en ik vond me zelf nogal bezopen over komen.
vraag me af of ik nog verder moet gaan met de Bankshow, is wel een overweging na ruim 40 jaar radio maken.
Wat heb ik veel plezier beleeft in de piratentijd op de FM en middengolf, zelfs toen ik werd opgepakt was het geen probleem.
Heb er nog steeds veel plezier aan beleeft, maar kost me steeds meer moeite.
Misschien toch een gevolg van het vereenzamen, ik zeg het maar gewoon.
Daarnaast kost het me ook steeds meer moeite om onderwerpen voor de weblog te verzinnen.
Ben heel veel kwijt geraakt en dat heeft zijn sporen in mijn leven achter gelaten.
Soms ben ik gewoon bang om ergens een foto te nemen, heb vaker conflicten gehad met mensen die daar niet van waren gediend.
Realiseer me nu dat ik in deze strekking al eens een logje heb geplaatst.
Maar blijf mijn best doen, dus met vallen en opstaan is zelfs nog nodig op latere leeftijd.
Want zo rij je over een brug en stort deze in en trekt vele mooie mensen met zich mee en zo kan je leven ook verlopen.

21 gedachten over “Ouderdom.

  1. klaproos

    Hans……

    “don’t stop” al is er maar één mens….. ga door, doe ik ook, kom op man, dan doen we het samen

  2. rebbeltje

    Iets waar je altijd zoveel plezier aan beleefde…maar het tempo misschien wat minderen dan blijft het misschien wel leuk voor je…
    En ach die blogjes vullen hebben we allemaal wel eens last van…
    Ben in ieder geval blij dat ik je op de digitale weg ben tegen gekomen
    Fijn weekend Hans

  3. Lies

    ‘k Zit momenteel zelf in zo’n benarde situatie, Hans…, maar er is nog steeds de geïnteresseerde kijker aan de andere kant. Bij jou niet alleen ‘kijker’, ook lezer en vooral ‘geniet-luisteraar’. Wie zal in godsnaam nog mijn ‘Miel Cools-plaatjes’ draaien ?! Wie zal mij ‘doen’ luisteren naar zijn zoveelzeggende teksten ? ‘k Zou jou, en je BankShow missen, samen met vééééél anderen. Maar als jij beslist, zal ik er alle respect voor hebben.
    Lie(f)s, met een warme omarming.

  4. Matroos Beek

    Lieve Hans, zolang je er plezier aan beleeft, moet je doorgaan. Misschien is het beter om je tempo aan te passen. Leg jezelf niet op dat je iets ‘moet’ posten iedere dag of iedere week. Aan een lager tempo lukt het beter. Ook ik heb het moeten doseren naar een lager niveau omdat het niet haalbaar was en ik mijzelf onbewust teveel druk oplegde. Neem even afstand of rust, dat doet een mens goed.
    In ieder geval geniet ik van jouw blog en muziek. Je doet ertoe Hans. Echt waar.
    Warme groet.

  5. willy

    een gevoel dat elke blogger wel eens heeft….Hans

    de show vraagt wel heel veel werk voor jou

    ik zou ze niet graag missen

    groeten

  6. Yova

    Ach je gaat stoppen met muziek. Iedereen vind jou radioshow om te luisteren. Helaas heb ik geen tijd voor. Daarom ben ik niet lid van. Niet moed opgeven. Zie je reacties van ander. Doorgaan zeggen ze/hij. Ik begrijp wel je word dan ouder dan heb je ander dingen om te doen. Het is ook veel werk aan. Jou keus om te beslissen. Sterkte over om na te denken.

  7. Villasappho

    Er is geen medicijn tegen oud en eenzaam zijn…volgens mij komt dat uit een aflevering van het Schaep. Probeer een andere invalshoek te vinden en leg jezelf iig geen dwang op. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de tijd dat je een piraat was en toen je werd opgepakt? Moet opeens aan één van mijn favo films denken The Boat That Rocked.

  8. Trudy

    Ouderdom sluipt ons lichaam binnen, veel dingen gaan moeilijker en eenzaamheid is een ballon die weg vliegt als je het loslaat……

    Ik begrijp je overwegingen en zo een show maken is enorm veel werk, als het je te veel wordt, moet je zeker minderen of stoppen, maar ik zal het wel vreselijk missen, ik ben er dol op, bijna verslaafd, altijd goeie muziek omdat veel mensen aanvragen en dat geeft een boeiend boeket en altijd leuke praatjes er omheen.

    Ook wij kennen elkaar via het weblog al heel, heel lang en zelf ben ik al duizend maal gestopt, maar toch kan ik het niet laten, ik hoop dat jij het ook niet kan laten, want ik zal je vreselijk missen. Is een uur show een optie, of eenmaal in de maand, of minder blogjes, nou je ziet het al, ik probeer je hier te houden. HIER! Sterkte oude reus! Dikke knuffel van een waterbuffel, ik dus.

  9. Peter

    Kop op Hans en slaap er nog es een nachtje over. Ik ken je al uit de tijd van OMA en heb altijd met veel plezier naar jouw shows geluisterd en hoop dat nog heel lang te doen.
    ‘Ga niet weg van mij’ Zong Benny Neymann ooit. Die draag ik nu aan jou op.

  10. mizzD

    Soms denk je weleens aan zulke dingen.. ik heb dat ook wel eens gehad over m’n blog.. meestal doe ik die met heel veel lol, maar soms is het wat minder en denk ik ook wel eens van waar doe ik die flauwekul eigenlijk voor? Maar dan kreeg ik weer eens een mailtje van iemand die midden in een chemo-proces zat en die schreef dan dat ze er zoveel plezier aan beleefde, aan dat blog van mij. Dus soms dénken we alleen maar dat we knullig bezig zijn, maar blijkbaar hebben anderen er toch wat aan. Het heeft mij ertoe bewogen door te gaan.. en als ik hier zo alle reacties lees, vermoed ik dat jij dat ook wel zult doen. Wetende dat zoveel mensen plezier aan je show beleven..is toch gaaf!

  11. די מריו

    Hier moet ik natuurlijk even op reageren. Want zelfs in mijn vakantie beleef ik er plezier aan. Het is natuurlijk jouw keuze maar weet welk dat er veel mensen blij zijn met je log en uitzending.

    Love as always
    Di Mario

  12. John

    Bij mij in de straat vroeger (Goes) zat een piraat waar ik veel kwam. Ook daar viel de politie nogal eens binnen, ook als ik er was. Erick, zoals de piratenbaas heette, bleef altijd stug doorgaan.
    Het is aan jou Hans. Ook ik zou het jammer vinden. Ik kom al een poosjes over de vloer.

  13. Sjoerd

    Het is een keuze die je zelf moet maken, ik zou het jammer vinden want ik luister op het werk veel naar je shows.

Reacties zijn gesloten.