Door eten

Deze zondag een uitvinding waar je de klok op gelijk kunt zetten.
Het is namelijk een vork met een timer, hoe verzint men het.
De timer geeft aan de gebruiker een signaal om een volgende hap met eten te nemen.
Dus door eten is het advies.


Zo kan het ook een timer en vork.

Een uitvinding van Nicole M. Dubus en Susan Springfield Santa Cruz, Calafornia.
Onder US patent 5.421.089.
De uitvinding werd gepatenteerd op 06 juni 1995.
Het hele verhaal van de uitvinding is te lezen op freepatentsonline.com.


Een vork met temperatuurmeter is wel weer nuttig.

18 thoughts on “Door eten

 1. Trudy

  Het nut zou kunnen zijn dat je langer kauwt en zo je eten beter verteert is beter voor de maag en waar we bijna allemaal mee kampen, onze hersenen staan nog deels geprogrammeerd op oertijdvoedsel, je moest dan lang kauwen, at veel rauw, het signaal van het ik heb geen honger meer, is nog ingesteld op die oertijd, maar nu met ons gekookte, en vooral hap slik weg bewerkte voedsel, kauwen we te kort en komt het ik ben vol gevoel pas bij de afwas, en in die tijd heb je al veel te veel gegeten. Dus zo een vork helpt je te vermageren en gezonder je spijs te verteren. Ouderen onder ons, weten nog dat onze ouders zeiden: goed en lang kauwen. Ik heb het filmpje wel gezien, nog niet de link, mogelijk is er nog een reden.

  Ja, het nieuwe boekje is uit, ik kreeg het in het begin van de week, maar bij mij posten ze hem zelf in de bus, die van jou doet er langer over komt met de post, ik dacht ik zeg niks, is de verrassing groter, veel plezier!

  Reageren
 2. mizzD

  Dit is echt zoiets van ‘wat zal ik nu weer eens gaan doen voordat ik me verveel.. oh wacht, ik verzin een vork met een timer..!’ niet echt nodig.. of eigenlijk helemáál niet! 🙂

  Reageren
 3. ZON-nebloem

  ik eet maar 1x/dag met een vork, dus die timer hoeft niet,
  en ik vraag me af of je dat iedere keer uit mekaar moet draaien dan
  Geniet van je zondag en hier is een @->- voor jou

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)