Van de Bank plaat.


Via de multimedia haal je de hele wereld bij je binnen.
In mijn jeugd was door het raam kijken heel anders dan tegenwoordig.
Als ik daaraan terug denk is er heel wat veranderd in de loop van de tijd.
De van de Bankplaat is deze week:
The Hollies met het nummer “Look Through Any Window”.

Aanstaande donderdag staat de nieuwe “Bankshow” op de “Bank’s Radio” pagina.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je aanvragen tot aanstaande woensdagochtend,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
soms een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Wens je een prettige week toe.

14 thoughts on “Van de Bank plaat.

 1. mizzD

  Ja, ze hadden Windows niet voor niks zo genoemd natuurlijk..! 🙂
  Ik vraag eens een wat nieuwer plaatje aan voor de show.. Follow rivers in de uitvoering van Triggerfinger. Ben meestal niet zo voor covers, maar deze overstijgt het origineel vind ik persoonlijk hehe.

  Reageren
 2. Trudy

  Ja, de Hollies, ik was ze vergeten, dol op die mannen, mooie stemmen, er is een nummer dat ik zo graag hoorde op mijn radiootje, maar ben vergeten hoe de naam was.

  Mijn verzoekje ken je al, het is bijna zo ver, zaterdag gaat het gebeuren, straks ga ik een nachtje weg, we gaan lekker eten, zwemmen en slapen en uitrusten in Motel Akersloot, dat is zo fijn geworden, kijk er gaat niks boven Egmond, maar die tijd hebben we niet, ik ben ook weer aan het werk, in de opbouwfase, maar het begin is er joeppie, had ik nooit meer gedacht ,maar wel altijd gehoopt! ik heb een hoop te danken aan het fietsen in de duinen, dat maakte me weer heel sterk.

  Ik heb nog geen tijd gehad voo het Krommenieboekje.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)