Gewoon eng.

Dat het klimaat warmer wordt hoef ik je niet te vertellen na de warmste zomer sinds jaren.
Het opwarmen gaat gewoon door, elke dag een beetje.
We weten het wel, maar het normale leven gaat ook door.
Er wordt nu meer geïnverteerd in alternatieve energie, maar we hebben wel met een inhaalslag te maken.
Want een boom is eerder opgebrand dan dat hij is gegroeid.
Zo las ik op de website van scientias.nl een artikel over de opwarming van de aarde.
Maar er staat ook een video op de website en die laat de temperatuursveranderingen zien 1880 en 2017, nou dat is inderdaad gewoon eng.

17 thoughts on “Gewoon eng.

 1. Yova

  Opwarming op de aarde is zeker heel erg voor de toekomst. Het best wel eng. Energie word volgende jaar weer duurder. Dat vind ik min punt. Dan minder energie gebruiken. Ja toch. Alvast fijn weekend gewenst.

 2. Trudy

  Had gister nog heerlijk show geluisterd, ik heb vaak dat ik even de kamer uitga en dan dingen mis, of er komt iemand, weer genoten.

 3. John

  Het was wereldwijd gezien het warmste jaar ooit. Deze week hadden we de warmste dag in september in Zeeland ooit gemeten. Je ziet het ook aan alles, maar economische groei blijft nog steeds belangrijk voor politiek De haag. Men legt de rekening bij de burger. Subsidieert de industrie, en men doet weinig aan innovatie om daar de uitstoot te halveren. Ik denk niet dat we het als mens gaan redden op deze planeet.

 4. די מריו

  Het wordt warmer inderdaad. Ik denk zelfs dat het te laat is. We zijn met teveel en gebruiken teveel. Juist in een tijd dat we zuinig met energie moeten omgaan worden steeds meer artikelen elektrisch.

  Love as always
  Di mario

 5. Trudy

  Zelf probeer ik zo zuinig mogelijk om te gaan met energie en wek het nu ook op. Ik vlieg niet en rijd geen auto, maar als ik zie hoe om me heen mensen voor het halen van een patatje de auto menen, dan houd ik mijn hart vast.

 6. mizzD

  Ik vond het eng dat toen ik je blog opende er meteen ook een klein schermpje opende met daarop bewegende beelden..! ben als de dood voor virussen op m’n pc, dus ik heb het meteen weg geklikt. 🙂
  Dat het misgaat met de aarde weet ik allang.. ik probeer er eerlijk gezegd zo min mogelijk aan te denken anders slaap ik helemaal niet meer..! :-/

Reacties plaatsen niet mogelijk.