Van de Bank plaat.


De herfst is begonnen.
Dan weer een nieuwe maand.
Nog even door sjouwen.
Dan is het jaar ook weer om.
De van de Bankplaat is deze week:
The Hollies met het nummer “He Ain’t Heavy He’s My Brother”.

Aanstaande donderdag staat de nieuwe “Bankshow” op de “Bank’s Radio” pagina.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je aanvragen tot aanstaande woensdagochtend,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
soms een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Wens je een fijne week toe.

16 thoughts on “Van de Bank plaat.

 1. mizzD

  Ja, best een mooitje uit die tijd hoor!
  Ik vraag ‘Wake me up when it’s all over’ aan .. van Avici, helaas ook veel te jong gestorven..
  Fijn nummertje, waar ik altijd vrolijk van word.
  Die top-deejays verdienen een hoop geld, maar worden geleefd.. kan me wel voorstellen dat je dat niet trekt hoor, constant de hele wereld over moeten reizen en niks anders zien dan van die stampende zalen.

  Reageren
 2. Trudy

  Weer zo een mooie van de Hollies, vroeger waren ze zo vaak op de radio, ik nam het op toen ik een cassetterecorder kreeg en maakte zo mijn eigen uurtje muziek, ik heb nog een hele doos vol, maar ik heb niks meer om ze af te spelen, zo jammer.

  Voor de nieuwe show vraag ik aan: The Who met See me, feel me. Op de Mavo hadden we mijnheer Gradiek voor de muziek en hij heeft ons het hele pallet aan muziek laten horen, ik was hem heel dankbaar en wat denk je? Later veel later had ik zijn dochter in de klas, een lieverd, heel kundig.

  De hele lp heb ik geluisterd in zijn les, op een geweldige installatie en ik was verpletterd, ik zat helemaal in de muziek en vergeet mijnheer Gradiek nooit, dankuwel mijnheer Gradiek, ik heb genoten.

  Reageren
 3. Lies

  We gaan eentje overslaan, Hans, Karnaval is nog te ver af…, dus ‘De Zwerver’ graag, alweer van je-weet-wel hé !
  Toffe plaat die jij koos !
  Lie(f)s.

  Reageren
 4. Peter

  Ja The Hollies heb ik in mijn jonge jaren scheel gedraaid. Pracht nummer ook. Maar ons verzoekje deze week is van Gilles Dreu met Alouette.
  Maak er een leuke week van en groetjes van Petra en Peter.

  Reageren
 5. Ka

  Deze graag voor mij Hans: Ed Sheeran – Photograph
  Prachtig nummer.
  Jammer dat je de clip er niet bij kunt laten zien, want die is ook zo mooi.
  Dit nummer raakt mij altijd vol in het hart.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)