Speelgoed voor de hond.

Deze zondag een uitvinding voor de dieren.
Want aanstaande donderdag is het weer dierendag,
de dag waar heel wat baasjes naar uitkijken.
Het is een erfenis van Franciscus van Assisi.
Hij was voor heel wat mensen die zich ook wel uitvinder noemde een bron van inspiratie.
Want de uitvinding van vandaag is uniek, eindelijk een speelgoed waar honden op zitten te wachten.


Een uitvinding van Ross Eugene Long, Oakland, Canada.
Onder US patent 6.360.693B1.
De uitvinding werd gepatenteerd op 2 december 1999.
Het hele verhaal van de uitvinding is te lezen op freepatentsonline.com.

12 thoughts on “Speelgoed voor de hond.

 1. rebbeltje

  Grappig dat iedereen zegt hier is het elke dag dierendag
  Zou je niet zeggen als je de verwaarloosde dieren ziet in het nieuws…
  Maar goed gelukkig zijn we niet allemaal dierenbeulen
  Al wil ik een mug wel eens een mep verkopen 😉
  Groetjes

  Reageren
 2. Trudy

  Mijn oma was jarig op 4 oktober en ze heeft haar hele leven een koe willen zijn. Dingen die ik nooit vergeet.
  Onze Luffy was ook ziek geworden, niet eten, veel slapen, maar kwam toch op de dag dat ik het ziekste was elke keer even bij mij kijken, dan snuffelde hij heel erg met dat natte neusje en ging even naast me liggen, niet op mijn buik wat hij anders vaak doet, alsof hij wist dat mijn buik zo een pijn deed, dieren blijven mij verbazen. Samen zijn we aan het opknappen, hij eet weer een beetje en ik moet weer op de been, ik ga naar Nico, maar ik had nog wel een dagje rustig aan willen doen. FIJNE ZONDAG!

  Reageren
 3. mizzD

  Een stok? is volgens mij niet zulk best hondenspeelgoed hoor.. ze kunnen zich er lelijk aan verwonden en splinters kunnen de darmen verwonden.. nope.. ik geef die van mij liever geen stokken!
  En op Dierendag stort ik altijd een klein bedragje extra aan de Dierenbescherming.. er zijn heel wat beestjes die het minder goed hebben dan die van mij en die is bovendien net pas jarig geweest hè..! 😉

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)