The Rev-Lons – After Last Night.

Deze week een gouden terug blik die je misschien wel herkend als je het nummer hoort.
Het is een van de eerste meiden groep uit de jaren zestig.
The Rev-Lons was een Amerikaans meiden groep uit Bakersfield in California.
De leden van het trio waren drie zussen namelijk: Frances Hernandez (Crane), Rachel Hernandez (Dela Rosa) en Lupe Hernandez (Gaona) .
De lead Singer van het trio was Rachel Hernandez, zij heeft op een privé katholieke hoge School, Garces Memorial High School en de elementary Our Lady of Guadalupe School waar de kinderen gregoriaanse gezangen leerden zingen.
Zo werd muziek een zeer belangrijk onderdeel in haar leven en dat is het nog steeds.
Rachel komt uit een gezin met 7 meisjes en 2 jongens.
haar jongere zus Lupe is een paar jaar geleden overleden en ze mist haar erg.
Terug denkende aan de dagen dat ze samen op het podium duetten zongen als “Sincerely”, “We Belong Together” en Lupe die we Goonie noemde zong “Angel Baby” samen met bands als de Rythm Kings, de Gaylads en vele andere bands uit Bakersfield.
We noemden ons in het begin “The Teens”, zus Dolores zong een korte periode met ons, daarna nam Fran onze jongere zus haar plaats in.
We werden als trio ontdekt door een heel aardige man Loyd Johnson, die later hun manager werd, we noemden hem Mr J en dat vond hij erg leuk.
Rachel zou heel graag een boek willen schrijven over wat de drie arme jonge Spaanse meisjes bereikt hebben met steun van hun vader.
Ze werden “The Rev-Lons” onder het Warner Bros Reprise label, maar waren ook werkzaam onder Gary Paxton’s label ook en ook de Mr J’s Star Burst Label.
Gary Paxton was hun producer, en hij heeft een cd uitgebracht met een aantal van de oude muziek waarvan niet alle nummers zijn vrijgegeven, met de titel “Boy Trouble”.
Het nummer van deze week is After Last Night werd uitgebracht in 1964 en werd geschreven door James Marcus Smith “P. J. Proby”.

11 gedachten over “The Rev-Lons – After Last Night.

 1. John

  Ik herinner ze me niet, want uh, daar ben ik te jong voor, maar ik ken ze wel 😛
  De zang klinkt daar echt oprecht. Tegenwoordig hoor je de dikke mix er overheen.

  Reageren
 2. gerry

  Ja ik herinner mij hen nog hihihi.
  Goede morgen lieverds
  Ik kom jullie weer even een mooie dag wensen.
  Geniet er van en maak er maar weer een gezellige dag van en..best lekker zo een muziekje er weer bij met het schrijven naar jullie hihihih.
  Een heerlijke dag liefs en x’jes van gerry doei

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)