Afluisteren.

Dat je wordt afgeluisterd is niet nieuw.
Tegenwoordig via pc en smart Phone, vroeger de buurvrouw met een oor op de muur.
De vijand afluisteren is niet verkeerd moet men wel gedacht hebben in 1942.
Dus daar heeft iemand ook iets voor bedacht, namelijk geheime communicatie via radiogolven.


Een uitvinding van Hedy Kiesler, Markey Los Angelos en Antheil George uit Manhattan Beach California.
onder V.S.- Octrooi 2.292.387.
De uitvinding werd gepatenteerd op 11 augustus 1942.
Wil je meer over de uitvinding lezen?
Bezoek dan de volgende website: freepatentsonline.com

9 gedachten over “Afluisteren.

 1. sjoerd

  Van mij mogen ze alles weten, ik denk niet dat ik zo staatsgevaarlijk ben. Bij de belastingdienst hoef ik ook al niks meer in te vullen…

  Reageren
 2. Lies

  En kijken , Hans ? Kon ik af en toe (ook) maar die draaibank van Matthijs zien, of het werk dat er op gemaakt wordt… !
  Lie(f)s.

  Reageren
 3. John

  Dat afluisteren is gewoon te ver doorgeslagen. Ze moeten er onmiddellijk mee stoppen natuurlijk. OF ze het ook doen is maar de vraag.

  Reageren
 4. Boerin Zonder Naam

  Goedbeschouwd hebben we hier in het Giessenburgse toch wel een beetje vreemde huishouding, zó ben ik met de voorjaarsschoonmaak bezig om verjaarsvisite te kunnen ontvangen en zó laat ik alle bloggers op een reactie wachten omdat ik een berg stront weg moet rijden en verspreiden over een aantal hectares weiland. En dan moet ik het niet gek vinden dat ze meteen mijn blog links laten liggen….. Tja soms moet je een keuze maken…. Of werken voor je boterham en je virtuele vriendjes te vriend houden. Bij mij ie er niemand die op mijn schouder tikt en zegt: Je vergeet dat je een boerderij hebt; Zou je niet eens aan het werk gaan! Nee, ik moet mezelf een schop onder de bips geven en aan de slag gaan. Nou zo’n dag had ik gisteren dus. Geen computer, maar de hele dag op de trekker met een strontkar rondhobbelen. En dan weet je vooruit dat je de volgende dag geen reacties krijgt….
  Als men mij zou willen afluisteren dan is dat absoluut niets spannends aan; tenzij men zou willen weten wanneer ik een koe geïnsemineerd zou willen hebben, een afspraak met een loonwerker maak, of mijn man vraag hoe laat de warme prak onder de middag geserveerd moet worden. Ik heb dan ook geen afluister-app op mijn telefoon staan…. Niet spannend genoeg.
  Nog bedank voor de show; heb er veel plezier om gehad!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)