Van de Bank plaat.


Het eerste weekend is weer voorbij en dat betekend een nieuwe week.
Niet meer bankhangen of andere leuke dingen.
Nee, je moet van de bank komen.
Als je week begint met de van de bank plaat gaat dit misschien wel gemakkelijker.
Deze keer is de keuze gevallen Simon & Garfunkel met April Come She Will.

Aanstaande vrijdag een nieuwe “the Bank’s show” op “Bank’s Radio”.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je tot en met aanstaande woensdag aanvragen,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
vaak een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Een fijne week gewenst.

18 gedachten over “Van de Bank plaat.

 1. Boerin Zonder Naam

  Er zijn heel wat april liedjes. Neem nou Gonnie Baars. Zij zingt Weet je wat ik wil al ik de zon zie in april, dan wil ik aan de lente ruiken…. Nou dat kan hoor! Mijn green green grass of home (Tom Jones) is afgelopen week onder de mest gegaan. Volgens Nirvanna: Smells like teen spirit. Nou zelf had ik dat geurtje ook, maar omdat te verdoezelen heb ik mezelf besprenkeld met: Love potion nr 9 (Searchers). Dat ruikt toch wat aangenamer volgens de meerderheid van mensen. En wat de maand verder brengt… dat horen we volgende week weer in een nieuwe show van Hans Bank!

  Reageren
 2. cheet

  Hey Hans,
  je leest de perikelen over onze jongste,
  die vandaag op 1 april 16 wordt.
  Hoe moeilijk ze het hem maken en daardoor mij er bij …..
  je komt op mijn FB een liedje voorbij wil je die draaien ???

  Liefs Cheet.

  Reageren
 3. Yaron

  Ik weet het nog steeds niet Hans, wordt het nou koffie of thee. Aba dringt namelijk graag koffie, dus ik zou zeggen; een kopje koffie van VOF de kunst. Maar ik ben meer van de thee. Dus misschien kunnen we Respectable van Mel & Kim draaien. Daar krijg ik nou dorst van.

  Mzzltv
  Yaron

  Reageren
 4. jager

  Ik had al een verzoekje doorgezet volgen mij en momenteel heb ik even geen idee voor wat nieuws maar misschien dat ik aan het einde van de week weer goede ideeën krijg!

  Reageren
 5. tagrijn

  Toevallig zag ik die clip deze week voorbij komen op 101TV. (Ziggo kanaal 133). Ieder avond vanaf 10 uur De Nachtwacht met oude clips. Echt ook iets voor jou.

  Reageren
 6. gerry

  Hallo lieverds
  Ik kom jullie even een heerlijke nieuwe week te wensen.
  Geniet lekker van het lekkere weertje het is zo heerlijk he?
  Maak er een lekkere dag van en geniet maar.
  Liefs en xxjes van gerry

  Reageren
 7. די מריו

  Ik mag eerst een liedje aanvragen zegt Yaron, hij is er nog niet over uit of hij nou koffie of thee wil.

  Hans.. er zit een gat in de grond, nee dit is geen 1 april grap. Deftones zingen erover. Ik hoop dat je het nummer Hole In The Earth nog ergens kunt vinden onder de bank. Of liggen alle grappen van deze week er nog voor?

  Love As Always
  Di Mario

  Reageren
 8. Prlwytskovsky

  Goeiemaandagmorgen Hans. Vanmorgen met een zonnige start de nieuwe week begonnen, dus eigenlijk kan deze week al niet meer stuk. Ons verzoekje voor deze week is van The Cousins met Kili Watch. Wel aan de oude kant, jaargang 1961-1962 maar toch blijf ik dat een vrolijk nummer vinden.

  Een fijne week en groetjes: Peter&Petra.

  Reageren
 9. John

  Ik heb Yes met Roundabout op het puntje van mijn tong om aan te vragen. Dus bij deze. Wel weer een lange, maar lange nummers zijn de beste toch 🙂

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)