Monstergolven.

Dat de zogenoemde monstergolven echt bestaan, weten we ondertussen wel.
Gezien de tsunamis en stormen, zijn wel erg bekend geworden.
Lang werden ze afgedaan als sterke zeemansverhalen, maar nu wordt erkend dat oceaangolven zo hoog als een flatgebouw van tien verdiepingen een belangrijke oorzaak vormen van de ondergang van grote schepen.
Via waarnemingen gedaan met ESA’s ERS-satellieten is vastgesteld dat dergelijke monstergolven wijdverbreid voorkomen.
Op basis van deze gegevens wordt nu de oorsprong ervan onderzocht.
Klik hier om het artikel te lezen.


Ships in Storm – Terrifying Monster Waves!

13 gedachten over “Monstergolven.

 1. Hanny

  Een goede zeevrouw zal ik nooit worden. Alleen door het bekijken van het filmpje draait mijn maag om en zit zowat bovenaan mijn slokdarm.

  Reageren
 2. gerry

  Hallo hier is gerry weer even om jullie een heerlijke dag te wensen ja het is hier een beetje druk en ben daarom niet altijd op het internet,wij hebben ons huisje in de verkoop bij de makelaar en moeten nu de boel even opruimen en ruimte maken hihihi ja en vooral mijn mannen die hebben toch een troep die zijn nog wel even bezig hihihi.Ik wens jullie een mooie dag en..als ik er even niet ben..weten jullie wat er loos is doeiiii liefs en x’jes van gerry

  Reageren
 3. John

  Dat filmpje. Heftig Hans. En dan the bad. Poe poe
  Ik heb gevaren maar zo heb ik het gelukkig nooit meegemaakt in dat jaar scheepvaart 🙂
  En toch is het interessant om te zien. Ik bedoel het boeit enorm.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)