Van de Bank plaat.


Het weekend is weer voorbij en dat betekend een nieuwe week.
Niet meer bankhangen of andere leuke dingen.
Nee, je moet van de bank komen.
Als je week begint met de van de bank plaat gaat dit misschien wel gemakkelijker.
Deze keer is de keuze gevallen op The Embers met het nummer “I Love Beach Music”.

Aanstaande vrijdag een nieuwe “the Bank’s show” op “Bank’s Radio”.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je tot en met aanstaande woensdag aanvragen,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
vaak een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Een fijne week gewenst.

14 gedachten over “Van de Bank plaat.

 1. Boerin Zonder Naam

  Laatst nog was ik met Cliff Richard On the beach. Daar zat ook zijn collega Paul Anka met een Steel guitar and a glass of wine. Toen ook Cool and the gang er nog bij kwamen werd het een behoorlijke Celebration! Dat begrijpen jullie natuurlijk wel! Ik danste met The Drifters en I’v got sand in my shoes van dat strandfeest, Toen ik thuiskwam dacht ik: I love beach music…. Maaaaaar daar begon de show natuurlijk al mee!

  Reageren
 2. Suskeblogt

  een liedje in mijn eigenste dialect, dus veel van verstaan ga je niet en je luisteraars ook niet : Kenji Minogue -met Veranda, Maandag waren deze dames in Roeselare bij Marcel Vanthilt. Schoon volk in mijn buurt de laatste tijd ! 🙂 Groetjes !

  Reageren
 3. די מריו

  zoals je begrepen hebt, was Shirel even weg voor kamp. De gecensureerde foto’s krijgen we vast volgende week wel te zien. Maar mijn kleine meisje wordt groot. Maar ze blijft mijn vriendje, al worden we meer dan 100 jaar. Dan zingen we vaak samen. En natuurlijk zing ik dat ook met Yaron. Wij zijn twee vrienden van Danny Christiaan.

  Love As always
  Di Mario

  Reageren
 4. gerry

  Goede morgen lieverds;
  Hier is gerry weer even ja het is zo rot weer dat ik dacht van kom maak even een blogje en ga even lang bij mijn vrienden.
  Het regent steeds nu is het even droog gelukkig en hoop dat die regen weer even weg blijft blll.
  Maak er samen een lekkere dag van en geniet.
  Liefs en xxjes van gerry doeiii

  Reageren
 5. שִׁירְאֵל

  Hans,
  deze week een liedje voor Aba, want ik was van de week even op kamp en je snapt al. Die Aba van mij zat compleet in de stress. Voelde zich alleen zonder mij en ga zo nog maar even verder. Kamp was heel erg leuk. We hebben ons netjes gedragen en volgend jaar gaan we weer. Of ehhhhh, kan ik dat beter nu nog niet tegen Aba zeggen? Draai voor hem maar Don’t worry, be happy. Dat zegt hij normaal gesproken ook altijd tegen mij namelijk.

  Mazzeltov
  Shirel.

  Reageren
 6. Peter

  Goeiemorgen Hans. Maandagochtend, koffietijd, dus is het al bijna weekend! En omdat ik het naar me zin heb vraag ik een vrolijk nummer aan uit 1964 van The Magil-5 met Mockingbird Hill.
  Natuurlijk is deze aanvraag ook voor Petra, meedansend rond de koffietafel……

  Nog een fijne week Hans en groetjes: Peter & Petra.

  Reageren
 7. Lies

  Gelukkig redelijk rustig…, middernacht…, pfff…, ‘k ben moe, Hans… ‘k Was op een concertje… Nog even computeren…
  Slaap lekker,
  Lie(f)s.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)