Van de Bank plaat.


Het weekend is weer voorbij en dat betekend een nieuwe week.
Niet meer bankhangen of andere leuke dingen.
Nee, je moet van de bank komen.
Als je week begint met de van de bank plaat gaat dit misschien wel gemakkelijker.
Deze keer is de keuze gevallen op Roger Daltrey met het nummer “Giving It All Away”.

Aanstaande vrijdag een nieuwe “the Bank’s show” op “Bank’s Radio”.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je tot en met aanstaande woensdag aanvragen,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
vaak een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Een fijne week gewenst.

15 thoughts on “Van de Bank plaat.

 1. Yaron

  Hans… Stop… stop nou met die show… Wacht even.
  Dacht ik dat je twee weken gelden voor mij het liedje had gevonden die op mij sloeg (Ik hou van alle vrouwen) Ik moet zeggen, ik kon me er goed in vinden. Maar vorige week bracht je me aan het twijfelen met Annebel. Wat een vrouw zeg. Maar ik ben er achter welk liedje over mij gaat. Draai maar eens Ik ben de man van Rhaymond van het Groenewoud. Luister maar eens naar de tekst.. Dat is toch voor mij geschreven..

  L’ chaim
  Yaron.

  Reageren
 2. Boerin Zonder Naam

  Roger Daltray is giving it all away….. En dan zijn er meteen mensen die roepen: I want it all (Queen)!! Gimme dat ding (Pipkins)!! Maar het probleem is: You can’t always get what you want (Rolling Stones). En om dan toch te krijgen wat ze willen zijn er mensen die denken: I beg , steal or borrow (New Seekers). Maar juist die mensen vergeten het is beter te geven dan te ontvangen: en dat had Roger Daltray wel in de gaten toen hij dit lied zong aan het begin van deze show!

  Reageren
 3. די מריו

  Dit is geen weer voor mij Hans, ik kan er maar niet aan wennen. Ik loop hier gewoon met een dikke trui rond.
  Doe voor mij deze week dan maar Evanescence met Going Under. Dat lijkt me een beter plan.

  Love As Always
  Di Mario

  Reageren
 4. gerry

  Ja ja ik ben al lang van mijn bank af en heb alweer twee uur in de sportschool geweest vanmorgen vroeg al pfffffffffff alle spieren zitten weer los ben goed bezig geweest.
  Maak er een lekkere dag van hier nog droog maar…o wee er komt weer water zeggen ze bahhh.
  Nou geniet van jullie dag.
  Liefs en x’jes voor jullie van gerry

  Reageren
 5. willyduvel

  De week begint wéér goed Hans Mijn pc blijkt het vol te houden ! Duimen maar Vaya con dios is wel een favoriet maar ben banks radio kwijt door die crash Hoe raak ik er terug aan ? Ben een domme PC gebruiker hoor Groetjes

  Reageren
 6. Prlwytskovsky

  Goeiemaandagmiddag Hans. Het is typisch een week om Katie Melua aan te vragen bij jou, met het nummer If you were a Sailboat. En nu maar hopen dat dat zeilbootje onder jou bank voor anker ligt?

  Maak er nog een fijne week van en groetjes: Peter & Petra.

  Reageren
 7. Shirel en Yaron

  Hans, we zijn nu de hele ochtend al aan het dansen. Onze laatste week van de vakantie moet je weten. En het nummer wat je hebt opgedragen is wel mooi, maar danst niet zo lekker. Misschien kun je het nummer van Michael Jackson met Give In To Me draaien.

  Mazaltov
  Shirel en Yaron

  Reageren
 8. sjoerd

  Jefferson Airplane met Somebody To Love is mijn verzoek voor deze week. Vooral hun optreden op woodstock heeft mij tot een fan gemaakt van deze groep.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)