Van de Bank plaat.


Helaas maar het is weer zover.
Het weekend is weer voorbij en dat betekend een nieuwe week.
Niet meer op de bank blijven zitten.
Hup in de benen komen.
Je maakt me nerveus als je niet mee doet.
Als je week begint met de van de bank plaat gaat het van de bank komen een stuk makkelijker.
Deze maandag is de keuze gevallen op Robert Parker met het nummer, Barefootin’.

Aanstaande vrijdag is er weer nieuwe “the Bank’s show” op “Bank’s Radio”.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten, hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Graag je verzoek tot en met de woensdag aanvragen, moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof, vaak een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Een fijne week gewenst.

13 gedachten over “Van de Bank plaat.

 1. Suske

  hier is het de komende dagen de ene verjaardag na de andere. dus vraag ik voor iedereen die ik ken en verjaart tussen 30 juli, de dag dat mijn vrouw verjaart en pakweg 15 augustus een plaatje aan. De beatles met Happy birthday !

  Reageren
 2. cheet

  Blote voeten in het gras , heerlijk als je weer thuis bent.
  Wat ik bijna nooit hoor is Homely girl van UB 40,
  een heerlijk nummer…………
  Mull of Kintyre van Wings waar overigens Paul McCartney de zanger is
  is ook geweldig.
  IK ga weer luisteren en dank je voor het afstoffen onder de bank 😉

  Reageren
 3. די מריו

  Hans,
  Twee jaar geleden werd mijn grote vreugde Yaron geboren. Speciaal voor hem wil ik daarom Dana International met Yom Huledet aanvragen, wat Gefeliciteerd met je verjaardag betekend. Yaron Ani ohev otach. Je bent mijn lieve Menneke. We wensen je een geweldig nieuw levensjaar.

  Love As Always
  Di Mario

  Reageren
 4. שִׁירְאֵל

  Hallo Hans,
  Op vrijdag 2 augustus is mijn grote kleine broer Yaron 2 jaar geworden. En daarom wilde ik graag speciaal voor hem een liedje aanvragen. Want ik ben toch wel zo blij voor hem. Ik zou graag voor hem willen laten draaien happy birdthday van krokodil gena. En dan natuurlijk de hebrew versie 😉

  Mazzeltov Yaron, dat je maar heel lang mijn lieve kleine broertje mag zijn. Ani ohevet otach.

  L’ Chaim.
  Shirel.

  Reageren
 5. Sjoerd

  Soms is het moeilijk om iets passends te vinden maar bij deze schoot de melodie me zo maar in mijn hoofd. Het was echter nog moeilijk om de daarbij behorende zanger te vinden. Maar het is gelukt, voor mij wordt het I’m Gonna Knock On Your Door gezongen door Eddie Hodges.

  Reageren
 6. prlwytskovsky

  Goeiemorgen Hans, nieuwe week nieuwe kansen. En gelukkig begint de week niet zo errug warm. Mijn verzoekje voor de week is van Jason Donovan met Sealed with a Kiss.
  Allemaal een heel fijne week en groetjes: Peter.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)