Van de Bank plaat.


Deze week een zomerse van de Bank plaat.
Helaas het weekend is weer voorbij, de maand juni snel gegaan.
Misschien wordt de pijn verzacht als je de week begint met de van de Bank plaat.
Voor deze keer is de keuze gevallen op Bryan Adams met het nummer “Summer of 69”.
Wens je een goede week toe.

Aanstaande donderdag een nieuwe “the Bank’s show” op “Bank’s Radio”.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je tot en met aanstaande woensdag aanvragen,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
vaak een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Een fijne week gewenst.

11 gedachten over “Van de Bank plaat.

 1. Yaron

  De zomer doet me altijd weer terugdenken aan vakantie’s, vakantie’s die ik heb beleefd en natuurlijk nog ga meemaken. En nog een weekje.. en dan vertrek is weer. Daarom voor mij, Shirel en Yaron om alvast in de stemming te komen Avinu Malkeinu van Ella..

  Love As Always
  Di Mario

  Reageren
 2. Bertie

  Vlot nummer, echt summer.
  Heb je ‘The Road Ahead’ ergens liggen? Misschien vroeg ik hem al eerder aan maar dat geeft niets, van de tekst krijg ik nooit genoeg.
  bvd

  Reageren
 3. Lies

  1969…, Hans, toch…, toen waren we jong en veelbelovend…
  Draai maar nog eens muziek van hier, wil je ? Bart Herman ‘Mijn prachtige Vlaanderen’ ! Dankje !
  Lie(f)s.

  Reageren
 4. catharina

  Ha Hans, hier mijn verzoekplaatje, ter herinnering aan The Lau.
  Lange Frans met The Lau, Zing voor me
  succes met de show

  Reageren
 5. Peter

  Summer of ’69 herinner ik mij nog heel goed. Niet alleen deze song maar ook dat ik toen net uit militaire dienst kwam en als jong broekie op de vrachtwagen ging rijden, en mijn eerste vrouw ontmoette. Een heftig jaar dus.
  Vandaag ons verzoekje van Tony Braxton met Un-Break my heart.
  Maak je niet te druk Hans want het gaat loeiheet worden deze week.

  Groetjes van: Peter & Petra.

  Reageren
 6. Yaron

  Hans,
  heb je het gezien, afgelopen weekend.. ze gingen echt oerend hard zeg. Al die motors op tv en ik heb er ook nog veel op de weg gezien. Aba en ik zijn wezen kijken op de a28. Gaaf joh.. en toeteren, zwaaien. en ook nog met licht. Ze gingen echt oerend hard.. ken jij daar misschien een liedje bij.

  Mazaltov
  Yaron.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)