Van de Bank plaat.


We varen de nieuwe werkweek binnen.
En doen wat er moet worden gedaan.
aan het einde van de werkweek, lacht het weekend je toe.
Nog even doorzetten.
Maar zoals elke week begin ik maar gewoon met de van de Bank plaat,
gaat de start van de week misschien wel gemakkelijker.
De van de Bank Plaat is deze keer:
Piet Veerman met het nummer “Sailin’ home”.
Een zonnige week toe gewenst.

Aanstaande donderdag een nieuwe “the Bank’s show” op “Bank’s Radio”.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je tot en met aanstaande woensdag aanvragen het liefst voor 12.00 uur,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
vaak een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Een fijne week gewenst.

Afbeelding header Bank’s radio:
Standaard:

16 thoughts on “Van de Bank plaat.

 1. די מריו

  Volgende week ga ik met Shirel wandelen.. ik hoop dat het allemaal goed gaat… misschien moet ik het nummer van Herman Brood en van Dik hout met PIjn maar op mijn koptelefoon draaien en heel hard meezingen…

  Love As Always
  Di mario

  Reageren
 2. די מריו

  Het is lente.. de zomer komt eraan.. Nog minder dan 40 nachten en ik ben al op vakantie… Daar word ik altijd een beetje opstandig van.. Daarom deze week voor mij Lolita – Joli Garçon.

  Love As always
  Di Mario

  Reageren
 3. Lies

  Teksten beklijven tegenwoordig, Hans, (nog) meer dan vroeger… Mooie keuze van je !
  Rob De Nijs, Alles Wat Ademt, graag. En weer ‘dank’ !
  Lie(f)s.

  Reageren
 4. די מריו

  Deze week mag van mij wel als een soort van Speedy Gonzales voorbij zijn Hans.. want volgende week wordt het volgens mij beter weer.. maar dat kun jij beter vertellen in je weerbericht.. en volgende week heb ik avondvierdaagse…. En Aba loopt ook nog twee avonden mee… goed van hem he. Owh ja.. Misschien om Aba wat sneller te laten lopen Pat Boone met Speedy Gonzales willen draaien.

  L’Chaim
  Shirel

  Reageren
 5. די מריו

  Hans…
  heb je gezien dat ik in een kasteel was.. ik dacht.. zo kan ik vast wel een Prince worden. Ik ga natuurlijk geen kikker kussen, want ik hoef natuurlijk zelf geen prins. Zou je misschien wel Kiss voor mij willen draaien van Kiss… die past deze week wel bij me.

  Mazaltov
  Yaron.

  Reageren
 6. Francky

  voor mij Steely Dan- met het nummer “FM (No Static At All)”
  Gisteren kwam iemand in paniek naar me toe. Hij toonde me een artikel uit de krant waarin stond te lezen dat FM radio weldra zou plaats maken voor digitale uitzendingen. En op de middengolf vind hij ook niets meer dat nog de moeite waard is. Vandaar mijn verzoekje.
  Groetjes.

  Reageren
 7. catharina

  nou als het zo blijft regenen kunnen we inderdaad naar huis zeilen, lol
  mijn verzoekje is Queen met Who Wants To Live Forever

  Reageren
 8. Peter

  Goeiemaandagmorgen Hans. Nou laat dat goeie er maar af want we regenen te pletter hier. En nu jij toch aan het graven bent naar Piet Veerman doen wij mee met jou muziekkeuze en ons verzoekje voor de week is dan ook van Dana Winner en Piet Veerman met Westenwind.

  Fijne (droge) week nog: Peter en Petra.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)