Laatste week.

We zijn in de laatste week van dit jaar, het jaar 2016 terecht gekomen.
Het zonnetje schijnt waterig naar binnen als ik achter mijn pc zit.
Het was een jaar van hoogte en diepte punten, dat is eigenlijk niet zo verwonderlijk.
Want zo steekt het hele leven in elkaar.
Onwillekeurig denk ik terug wat er allemaal is gebeurd in het afgelopen jaar.
Maar om aan alles terug te gaan denken is wat veel, een dagboek hou ik niet bij en op de log lees is veel dingen die ik ook al was vergeten, toch een klein dagboekje.
Frank Sinatra song ooit “It was a very good year”, maar toen ging het over je jonge levensjaren.
En die liggen ook al heel ver achter me, terug kijkend zijn de jaren van mijn leven omgevlogen, net als dit jaar.
De laatste week van 2016, vandaag een afspraak bij de kapper, de laatste van dit jaar.
Wel afgesproken, maar niet speciaal geplant,
gewoon omdat ik om de zes weken naar de kapper ga.
Zo gaat het met veel zaken in je leven, ze gebeuren gewoon, zonder bewuste planning.
Ik wens je een voorspoedige laatste week van dit jaar, 2016.

7 gedachten over “Laatste week.

  1. Morgaine

    De planning in deze laatste week is bij ons juist weg gevallen omdat mijn opa er niet meer is en de moeder van mijn beste vriendin ook niet meer, zij waren namelijk nog jarig, mijn opa zou morgen dan verjaren, dan bleef ik slapen vroeger, ging hij oliebollen bakken voor de hele straat en appelflappen, oud en nieuw vieren niet persé bij hen thuis maar natuurlijk ook wel. Mijn tante jarig op 3 jan. kortom… verjaardagen, en nog eens verjaardagen, en deze zijn helaas allemaal weg gevallen dus is het nu een gewone week geworden met gedachten en herinneringen.

    X

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)