Paul Evans.

Paul Evans werd geboren in Queens, New York op 5 maart 1938, hij is een Amerikaans rock-‘n-roll zanger en songwriter, die meest prominent in de muziek van de jaren vijftig en zestig aanwezig.
Als een performer, had hij hits met de nummers “Seven Little Girls (Sitting in the Back Seat)”, dat zijn grootste hit werd, deze bereikte de negende plaats in de Billboard Hot 100) .
Maar ook “Midnight Special” en “Happy-Go-Lucky Me” werden een hit in 1960.
Evans schreef het nummer “Happy-Go-Lucky Me” met Al Byron, die ook een paar jaar later “Roses Are Red (My Love)” schreef.
Evans vertelde, Het belangrijke onderdeel in de song dat maakte dat het een hit werd, is dat er een lach in zit: Ik ben gelachen als een idioot die op een brug stond, ik moest gewoon lachen, lachen en nog eens lachen.
Het was het laatste nummer in een 4-lied sessie, we hebben vier liedjes in drie uur gemaakt, ik bedoel, na drie uur je hoeft niets te doen om flauw te worden.
Het ster nummer op de sessie was een nummer genaamd ‘Fish In The Ocean’, er werd borrelend geluid gemaakt door iemand die bellen aan het blazen was in een glas, we deden twee opnamen en het en het was een hit.
“Happy-Go-Lucky Me” werd gebruikt in de John Waters film “Pecker” en in aflevering 3.10 in het televisie programma van de komedie “Scrubs” .
Een nummer om een lekker met mee te lachen aan het einde van de week.


11 gedachten over “Paul Evans.

  1. klaverke

    Roses Are Red , My Love … Violets are blue.
    Sugar is sweet, my love. But not as sweet as you. … Mijn vader-zaliger zijn farvorietje. Ik zie hem zo weer dansen in de keuken 🙂 !En ik, boven op zijn voeten dansten mee … 🙂 🙂 🙂

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)