Kuiltjes.

Men zegt wel: “echte schoonheid zit van binnen”, maar de buitenkant kijk je tegen aan.
Zo worden kuiltjes in de wangen door de meesten als erg schattig gezien.
Sommige mensen hebben ze, velen willen ze, die schattige kuiltjes in de wangen.
Het is één van de zeven schoonheden en het geeft een hele lieve uitstraling aan het gezicht.
En wat je van nature niet hebt, kun je altijd laten maken, via een operatie of een hulpmiddel.


Een uitvinding van Evangeline I. Gilbert, of Rochester, New York.
Onder US patent 1.648.221 A.
De uitvinding werd gepatenteerd op 26 september 1923.
Het hele verhaal van de uitvinding is te lezen op google.com/patents.


Een plastische chirurgie operatie om kuiltjes te laten zetten.

15 gedachten over “Kuiltjes.

 1. Matroos Beek

  Ik werd altijd geroemd omwille van die schattige kuiltjes in mijn wangen als ik lachte. Dat begreep ik nooit… zie er niet speciaal iets moois aan… Maar nu ik een beetje ouder word en mijn huid wat dunner, lijken die schattige kuiltjes mijn diepe rimpels te worden. Het zij zo. Ik laat er niet aan prutsen. Geen onnodige polonaise aan mijn lijf. Ben zeer bang van operaties en durf zelfs niet naar het filmpje kijken. Lachende groet met kuiltjes!

  Reageren
 2. Morgaine

  Voor mij alleen als het medisch is, is dit oke, het ideaal van nu en waar dit voor misbruikt wordt, nah…

  Doe mij maar de rimpels nu, en op natuurlijke wijze, zodat ik karakter ga tonen naarmate ik ouder word.

  X

  Reageren
 3. Peter

  Vroeger met straatvoetbal probeerden ze wel kuiltjes in mijn wangen te slaan maar is niet gelukt. Verder eens met de anderen. Laat niet zomaar iets aan je uiterlijk versleutelen. Blijf die je bent.

  Reageren
 4. Zilvertje

  Kuiltjes zijn vertederend. Ik durf het filmpje niet te kijken, brrrrrrrrrrrrrrrr. Ik laat niks doen, maar al mijn vriendinnen hebben al vet laten wegzuigen, ogen laten liften, lippen laten vullen enz en ze zijn op het lichaam zo kaal als een biljartbal. Ik ben de enige die afwijkt, ik pieker er niet over. Maar ik heb makkelijk praten, ik heb geen kritische man die me anders mogelijk inruilt, ik kan de boel de boel laten. :^0

  Reageren
 5. mizzD

  OMG!!! laten ze dat ook al doen? nog even en men begint navels weg te laten halen.. zóó lelijk zo’n putje in je buik..! (waarschijnlijk gebéúrt dat al.. als men z’n aars al laat bleken ook..!!)
  Groetjesss!

  Reageren
 6. Yova

  Lach kuiltjes is erg leuk om te zien. Voor opereren gaat te ver. Het word ook steeds gekker om te doen. Sommige mensen is soort verslaving om te doen. Maar het kan ook mis gaan met opereren. Er is altijd risico aangebonden.

  Reageren
 7. John

  Als ik lach heb ik kuitjes. Of het echt zo schattig is weet ik niet 😛 Ik ben tegen dit soort operaties. Waarom niet gewoon tevreden zijn met wie je bent.

  Reageren
 8. Lies

  Oeps…, geen plastische chirurgie als ’t niet nodig is, Hans. Laat de natuur, als ’t kan, maar z’n gang gaan.
  Lie(f)s.
  @Intussen draait hier het 4de cd-tje. Toch zàlig, zo’n Bankvriend !

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)