Kerstwens 2013.

Kerst is een feest
een feest voor bijna ieder mens
met kerst is er vrede
hopelijk voor jong en oud
met kerst zijn we vrienden
soms maar voor even
rond kerst wordt er niet genomen
dan wordt er alleen gegeven
rond kerst zal niet iedereen samenzijn
om zich te bezinnen of feest te vieren
rond kerst komen we tot rust
geven onze beste wensen
met kers is het feest
Vrede voor de mens

13 gedachten over “Kerstwens 2013.

 1. gerry

  Goede morgen lieverds;

  Ik kom jullie ook even hele fijne feestdagen wensen.
  Maak er een paar heerlijke dagen van samen en..
  geniet lekker maak er een groot feest van.
  Heel veel liefs en groetjes van Gerry en familie

  Reageren
 2. Redstar

  Goedemorgen Hans,
  JA kerst,
  het kan gelukkig door een ieder ingedeeld worden op een manier die het best past.
  Ik ga voor het eerst dit jaar 3 maal aan de haal. Maar dan meer om andere mensen tegemoet te komen.

  Reageren
 3. Boerin Zonder Naam

  Die tweede regel… dat woordje “bijna” ……
  Ik voel me namelijk met dit soort feestdagen niet feestelijk maar “geleefd” en “bevolen” door andere mensen…. Mensen die denken dat ze je een plezier doen met allerlei uitnodigingen die je met goed fatsoen niet af kunt slaan.
  Voor mij is het namelijk een gewone werkdag, en daar tussenin MOET ik (terwijl ik liever ook wel eens rustig aan wil doen) opzitten en pootjes geven, dingen eten die niet lekker zijn, maar om de lieve vrede lekker gevonden MOETen worden…
  Nee, ook deze kerst, wil mijn man weer naar zijn familie (die hij iedere dag ziet) en MOETen we weer doen alsof alles leuk en aardig is. Nee, de laatste jaren kan ik kerst niet meer leuk vinden want er MOET teveel in te weinig tijd. Kerst MOET gezellig zijn, maar ik ben moe van het werken… Iedereen slaapt uit, maar ik sta vroeg op om te melken, te voeren en te mesten, mijn vader te helpen.. Kortom, als een ander opstaat heb ik er al een werkdag opzitten en helaas wil mijn schoonfamilie er niet aan dat ik dan liever een daagje thuis op de bank hang, want mijn man en ik zijn zielig als we dat doen en we MOETen daarom uitgenodigd worden en mijn man durft dat niet af te slaan…. Jammer maar helaas….

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)