Raden.

Vandaag mag je raden wat er op de foto’s staat.
Tip: Heeft niets met een spelletje te maken en ze zijn hol.
Veel succes met raden.


Zeven op een rij.


Zeven op een rij van boven gezien.

25 gedachten over “Raden.

 1. Lies

  Met nog een gaatje bovenaan, en enkele nageltjes, kan je touwtjes maken…
  Omdat dat nog niet bij de antwoorden staat, Hans…
  Lie(f)s.

  Reageren
 2. Yova

  Ik dacht aan deurknopjes. Zit gaatje erin. Daaraan moet schroef aandraaien. Laatjes deurknopjes? Of ziet ik verkeerd. of is het anders? Ik weet dat je zoon meubelmakers is. Je zoon kan heel goed maken. Fijne dag Hans.

  Reageren
 3. Zilvertje

  Omdat ik Sneeuwwitje ben, weet ik, dat dit de zeven dwergen zijn en nu weet ik dus dat jij ze had verstopt, liggen ze gewoon hier op je Logbankje te slapen, ik heb uren lopen zoeken, wat zullen ze een honger hebben, ik neem ze snel mee naar huis. Omdat je ook een Koekvreter ben, zie ik het deze keer door de vingers. :^)

  Hans, ik heb geen idee, ik denk dat het met het werk van je zoon de meubelmaker te maken heeft, maar waarom weet ik ook niet. Ze zien er prachtig uit.

  Reageren
  1. Hans

   Blij dat je de zeven dwergen hebt meegenomen, heb geen koekje meer in huis.
   Ook al hebben ze korte beentjes ze zijn over al snel bij. 🙂

   Reageren
   1. Zilvertje

    Hahahahahahahahahahahahahah! Ze zijn op de grens van Wormerveer geboren, dus ze zijn ook een beetje Gladoren. DAT zijn de brutaalste! HeHO, heHO! Ik ga zo zo in bed stoppen.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)