Oplossing.

Gisteren mocht je raden wat er op de foto’s stond.
Nou daar heeft men zijn best opgedaan.
Er zijn leuke reacties gegeven, het maakt het creatieve in de lezer los.
Zo werden er de zeven dwergen, deur- laatjesknopjes, Borrelglaasjes, bescherming voor mes of schaarpunten, teenwarmers, punnik setje en het juiste antwoord kapstok knopjes.
Iedereen hartelijk dank voor de spontane antwoorden en sportieve antwoorden.
Zo had ik jaren terug bij een Zweeds meubelwarenhuis een kapstok – schoenen rek gekocht.
Deze staat schuin tegen de muur en ik vond het er toen erg leuk uitzien.
Het nadeel is als je meerdere jassen aan de kapstok hang vallen deze op de grond,
net als mijn pet.
Gelukkig heb ik een heel handige zoon en die heeft een aantal knoppen voor me gemaakt.
Ik zei dat zeven wel genoeg was, maar esthetisch vond hij het toch mooier als
alle haakjes werden voorzien van een knop.
Dus hij gaat er nog een aantal voor me bijmaken.


De kapstok zoals is gekocht.


Het lijmen van de knopjes.


En klaar is zoon, er is nog geen jas of pet gevallen.

17 thoughts on “Oplossing.

 1. Noortje

  N.a.v. je reactie op mijn blog ben ik je postje “nestdrang” direct gaan bekijken. Prachtige foto’s. Ik hoop zo dat de zwanen weer in de vijver vlak bij onze zitkuil en nest zullen gaan bouwen maar ik vrees dat dit niet zal gebeuren dit jaar. Ik zie ze alleen maar langs zwemmen en nog niet bezig met een nest.

  Reageren
 2. Yova

  Kijk eens aan. Wat leuk gedaan. Je zoon is zeker heel handig erin. Wauw…. Bijna goed. Het was wel met de knop te maken. Je zoon maakt veel dingen voor jullie. Plankjes eronder is zeker handig om te neerzetten. Timmerman is ie. Fijne dag Hans.

  Reageren
 3. Zilvertje

  Oh, wat heerlijk zo een handige zoon, ik had wel lont geroken, het was iets met je zoon. Maar dat het ophangdwergen waren, dat had ik niet kunnen bedenken. Vreselijk gelachen om je bijdrage en helemaal op gebleven voor de ontknoping.

  Mag het eigenlijk niet zeggen, maar doe het toch, om ze in de bips te stoppen, zitten ze een beetje te hoog, dus ja, dat was het niet. Zeker niet haalbaar voor de dwergen.

  Moet je meer doen zulke raadsels, mijn lachspieren zijn weer helemaal getraind. :^)

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)