Feest.

Zo werd het toch een verjaardag met veel verrassingen, ik had het niet verwacht.
Maar mijn zoons vinden het wel een gezellige traditie om een lunch te organiseren.
Gewoon gezellig samen zijn en niet de drukte opzoeken, spreken met elkaar over van alles en nog wat en ondertussen pa verzorgen.
Niet alleen een kaart en chocolade van Lies, nee er was meer.
Want Rogier, Knar, Drintel, Wiezel en Oebie, waren op visite, ze waren heel opgetogen want ze gingen de post halen.
En ze kwamen heel vrolijk terug, kijk Hans nog een kaart.
Dus ik maak de enveloppe open en blij verrast een kaart van Dien.
Nou de kabouters waren nu helemaal in hun nopjes en ik ook, wat een leuke verrassing.
Kabouters zijn altijd een beetje ondeugend en toen kwam er nog een kaart te voorschijn van buurman Chris, wat hadden ze een plezier.
Hans kom je deze week nog wandelen in het bos, vroegen Rogier, Knar, Drintel, Wiezel en Oebie?
Denk het wel was mijn antwoord.
Dat komt dan goed uit, dan zetten we eikeltjes koffie voor je.
Maar het feest was nog niet voorbij ook kwam er een kaartje van mijn lieve zus.
wat kan een mens gelukkig zijn met deze liefde.
Zo werd het toch een heel fijne verjaardag vol verrassingen.

19 gedachten over “Feest.

 1. Wim

  Nogmaals van harte gefeliciteerd Hans, met je verjaardag. Mooi om te lezen dat je het leuk en gezellig hebt gehad. Samenzijn met familie is erg belangrijk, vooral op zulke dagen, fijn dat ze op deze manier aan je gedacht hebben.

 2. Mirjam Kakelbont

  Je bent verjaard! Van harte gefeliciteerd *smak* Ik wens je een gezond en voorspoedig nieuw levensjaar. Wat lief dat je zoons je trakteerden op een lunch. Af en toe lunch ik ook met Roos; zo spreek ik m’n eigen kind nog eens terwijl we onder een dak wonen (-:
  Fijn dat mensen aan je hebben gedacht. Een beetje aandacht doet een mensch zo goed.
  Lieve groet ♥

 3. mizzD

  Maar zo moet een verjaardag ook zijn vind ik.. lekker even bijpraten met degene die je naast staan, zoals jouw zoons.. en verder nog lieve mensen die aan je denken.. mooi toch!

 4. Marlou

  ha die Hans,

  wat fijn, dat je zoveel post hebt gekregen.
  Als ik je adres had geweten…
  En zo een fijne dag met je zoons.
  Die kan niet meer stuk.
  Ik voorspel je: het wordt een TOP-jaar!
  Wat zeg ik??? Het IS al een topjaar!

  Dagdag…
  groetjes van Marlou

  .

 5. Tine de Jong

  Men heeft niet veel nodig om gelukkig te zijn. Nog mijn felicitaties en ja eikeltjes koffie kan ik beter verdragen dan de echte. En nu liggen er volop in het bos en kan je het zelf heerlijk maken. Maar men moet wel de eikels eerst ontgiften of te wel van de grootste hoeveelheid tannine ontdoen. Want tannine -looizuur
  geeft een bittere smaak en grote hoeveelheden daarvan is niet zo erg gezond.
  Door veel te weken, te spoelen en te koken verdwijnt. Als het spoelwater niet meer bruin afgeeft is de meeste looizuur er wel uit gewassen. Vandaag ook klein feestje hier maar dat vieren we gezellig samen samen. Geniet van de mooie momenten en van de herfst.

 6. klaproos

  ahhhh en was die koffie lekker vraag ik me af Hans 🙂 het klinkt anders namelijk 🙂
  ik hoor het graag van je, want eikels liggen er genoeg dan ga ik dat ook eens proberen 🙂

  een fijne dag vandaag en heerlijk nagenieten van hoe leuk het allemaal was hé man

 7. John

  Kijk, een mooie dag om in te lijsten dus. Het was er ook een mooie dag voor. En leuk dat het een traditie aan het worden is om een lunch voor je te organiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *