Eerste schooldag.

Het is vroeg opstaan voor onze jongste, want het is zijn eerste schooldag.
Naar het station en op de trein richting Amsterdam.
Na een introductie dag ging hij flink door de zon verbrand richting huis, weer met de trein.
Het eerste sms’je kwam binnen, de trein heeft een flinke vertraging.
Het tweede sms’je kwam binnen, heb een bekeuring gehad.
Het derde sms’je kwam 2,5 uur later dan normaal binnen, ben eindelijk op het station.
De bekeuring had hij opgelopen omdat hij niet goed had ingelogd met zijn OV chipkaart en dat koste hem 35 euro.
Nou als dat geen vuurdoop is voor een eerste schooldag, dan weet ik het ook niet.

15 gedachten over “Eerste schooldag.

  1. Zilvertje

    Oh, wat naar allemaal. Ze moeten altijd de jonge mensen hebben. Ik weet vanuit mijn werk dat en zo was het in 2006 en ik hoop dat het nog zo is, dat als het de eerste keer is, dat je een fout begaat, ze het met een praatje van hoe het mis kon gaan, de boete intrekken, het is wat aan de telefoon hangen en de te volgen stappen uitvoeren, maar het lukte toendertijd altijd, bij eerste fout, ik hoop dat het nog zo is, het gedoe is het waard als je het niet hoeft te betalen, succes! ( ik heb dit voor heel wat zorgvragers gedaan, vandaar mijn kennis op dit gebied )

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)