Drumstick.

Iets uitvinden is blijkbaar een aardige hobby en je kunt er natuurlijk ook succes mee hebben.
Maar soms vraag je jezelf toch af waarom iets een patent krijgt.
Neem nu het bereiden van voedsel, nou de methode dan.
Zo kun je een kip of degelijk gevogelte zonder botjes bereiden.
Het vereist wel enige vaardigheid in het ontleden en dan weer alles samen binden.
Maar dan heb je ook wat en kunnen de kinderen zich te goed doen aan een bot loze drumstick.


De echte drumstick, lekker kluiven.

Een uitvinding van Peter A Sieczkiewicz, Le Puente Calif.
Onder US patent 2.844.844 A.
De uitvinding werd gepatenteerd op 29 juli 1958.
Het hele verhaal van de uitvinding is te lezen op: freepatentsonline.com.


Zo kan het ook.

15 gedachten over “Drumstick.

 1. rebbeltje

  Zelf hou ik helemaal niet van botjes…

  Bill Withers – Ain’t No Sunshine When She’s Gone
  Mocht je de andere niet vinden dan deze… 😉

  Groetjes

 2. Morgaine

  Wauw, ik ga denk ik maar eens zoeken op patenten qua voedsel, ongelooflijk… is het dan ook zo dat elke drumstick die verkocht wordt royalties op zitten dan, of wat dan ook, hoe dat ook heet….

  hmmmm

  X

 3. די מריו

  Kluiven moet er gebeuren. Het liefste heb ik ook een stuk vlees die ik zelf nog moet snijden. en dan niet de botjes eruit als ze erin horen te zitten.

  love As always
  Di mario

 4. mizzD

  Een botloze drumstick voor kinderen? zal wel weer iets zijn om afsnij-afval duur te kunnen verkopen. Nu vind ik wel dat als je die beesten dan tóch slacht, dat je dan ook beter echt álles ervan gebruikt.. maar die truukjes om mindere kwaliteit van vlees duur te verkopen staan me tegen. Laat die kids dan maar lekker kluiven.. krijgen ze tenminste góéd vlees als ze dat toch eten..!

 5. John

  Toen ik de titel zag in mijn feedreader dacht ik dat jet het over een drumstick ging hebben. Maar nee, je had het over de drumstick. Niet te verwarren met de drumstick. JE weet wel, dat ding waarmee je op een trommel slaat.

 6. Zon-nebloem

  mmmm, hier verkopen ze dat in iedere winkel of in de frituur, ik heb dat wel eens graag :o)
  Dat daar een patent op was, wist ik dan weer niet, dus lezen kan nooit kwaad
  Hier is een @->- voor jou.

 7. Wim

  Hallo Hans,. Ik lees nog steeds je bijdragen, dank daarvoor,maar wegens persoonlijke omstandigheden heb ik een ( lange ) time-out wat internet betreft,ook op mijn eigen YouTubekanaal doe ik weinig tot niets,ook de komende weken niet.

  Hartelijke groet en een goed weekend !

  Wim

Reacties zijn gesloten.