DVD doosje.

Deze zondag een uitvinding heel bekend is geworden voor het opslaan van media.
De DVD doosjes worden over het algemeen voor films en spellen gebruikt.
Want het medium is niet zo ongevoelig voor beschadigingen als men in het begin
wel beweerde.
Maar met deze uitvinding kun je de DVD’s veilig opbergen.
En als je ze dan ook nog op de juiste manier uit het doosje haalt heb je er lang plezier van.
Totdat er weer een nieuwe versie van een game wordt uitgebracht.


Een uitvinding van Sorenson, Kim St. NW, Calgary, Alberta, Canada en Solling, Tino Copenhagen, Denemarken.
Onder US patent D420.240.
De uitvinding werd gepatenteerd op 08 februari 2000.
Het hele verhaal van de uitvinding is te lezen op freepatentsonline.com.


Nog even oefenen.

15 thoughts on “DVD doosje.

 1. די מריו

  Niemand die dat toch nog koopt lijkt mij. Ik hoef geen films meer op dvd. Owh wacht, games zitten er natuurlijk ook in. Dan blijft het nog wel even bestaan denk ik.

  Love As alwyas
  Di Mario

  Reageren
 2. mizzD

  Dvd’s.. hmm ik zou moeten kijken in de kast om te weten of wij die hebben.. geen flauw idee. Heb dus nog nooit zo’n doosje in m’n handen gehad of open gemaakt denk ik hahahahaaa! Heb nog wel cd’s.. en zelfs nog lp’s.. en die doe ik allemaal nooit weg, al draai je dat spul nog maar zelden hè.

  Reageren
 3. Peter

  Handige uitvinding ja. Ik heb ook een teil vol cd’s en dvd’s, wel netjes in opbergsystemen waar ze nooit meer uitkomen want ik draai ze nooit meer.

  Reageren
 4. Morgaine

  mijn stereo was stuk, maar die is weer gemaakt! Yeah! Nu nog aansluiten en dan kan ik weer cd’s gaan draaien, en die dvd’s? Er is zoveel op tv nu plus Netflix…. maar je weet het nooit, kortom.. en sommige series worden net weer niet uitgezonden dusssssssss ik denk dat het hier nog wel zal groeien zodra het weer kan 😉

  X

  Reageren
 5. John

  Ik wilde vorig w-end een cd draaien die ik al jaren niet had aangeraakt, maar er zat een storing in. Ze lijken gewoon slecht te worden.

  Reageren
 6. Yova

  Deze dvd is zeker handig om te bergen. Filmpje had wel moeite om te doen. Leuk weer eens te weten van dvd. Toen was mooie uitvinding voor. Nu gebruiken hoesjes voor. Lijkt me niet handig. Maar deze wel. Fijne zondag.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)