Vliegtuig Moisturizer masker.

Deze zondag een uitvinding voor een vochtige lucht.
Soms vraag ik me af waarom men zich nog wil verplaatsen met een vliegtuig.
Als je hoort waar men nogal eens over klaagt: lange rijen, krappe stoelen, slecht voedsel en
droge lucht beheersen de dag.
Het slechte nieuws is dat de rijen langer worden, de stoelen niet groter en het eten … nou, laten we zeggen dat een goede kok een fortuin kan verdienen door vliegvoedsel eetbaar te maken.
Maar voor droge lucht, is er een oplossing, het vliegtuig Moisturizer masker.
Hoe aantrekkelijk het ook is, het masker bevat vochtregulerende papieren inzetstukken die het vocht wat men uitademend zal opvangen en hetzelfde vocht weer naar u afgeven als u inademt.
Ook wel handig in deze corona tijd, lijkt mij.


Verkeerde masker.

Een uitvinding van Shigeaki Suzuki Hideo Inoue, Tokyo Japan.
Onder US – Octrooi 5010594A.
De uitvinding werd gepatenteerd op 27 juni 1989.
Wil je meer over de uitvinding lezen?
Bezoek dan de volgende website: patents.google.com


Misschien kan men ook een rustgevend middel in het mastker aanbrengen.

14 gedachten over “Vliegtuig Moisturizer masker.

 1. Suske

  Ik heb zowat iedere dag een mondmasker op, al is het soms maar om naar de supermarkt te gaan. Lang geleden dat ik nog eens het vliegtuig genomen heb. Wie weet als ik met pensioen ben richting zon en warmte.

 2. Hilly Nicolay

  Ik vlieg zelf niet, maar als je naar ergens verder weg wilt…
  Je kan niet alles op de fiets doen, soms pak ik ook de auto wel:)

  Ik heb wat mondkapjes gekocht, maar nog niet uitgeprobeerd.

  Fijne avond.

 3. Matroos Beek

  Ik haat vliegen, dus het komt mij goed uit. Alle uitvluchten en gegronde redenen zijn goed voor mij om niet te moeten vliegen.
  Ik draag nu al twee weken een mondkapje op school. Is verplicht. Het is niet fijn om les mee te geven als je een bril draagt. Dat wil dus niet goed lukken. Speciaal daarvoor heb ik mij lenzen laten aanmeten. Op hoop van zegen…
  Erover zeuren…neen dat valt best mee. De leerlingen doen er niet moeilijk over. Maar of het helpt… dat weet ik ook niet. Afstand bewaren is niet mogelijk op een school. Hoe moet je nu elkaar of een leerling helpen als je er ver af moet blijven? Dat lukt nooit, maar we doen met z’n allen wel erg ons best. Meer kunnen we niet doen.

 4. mizzD

  Het werd ook vóór corona al véél te gek met dat vliegen.. hoe kan het dat vliegen goedkoper kan dan met de trein reizen? Is raar.. je doet er met de trein vijf keer zo lang over.
  Ik heb nu in Frankrijk diverse keren een mondkapje op gehad en vraag me af waar de mensen zich zo druk over maken. Niét dat ik denk dat die kapjes helpen.. dat doen ze helemaal niet. Maar als je geen afstand kunt houden zal het toch wel wát helpen denk ik.

 5. ZON-nebloem

  zo’n masker zou nog iets voor mij zijn, ik moet het opzetten als ik ergens naartoe ga, winkelen enzo, op mijn werk is het zeker verplicht, ik krijg daar zo’n keelpijn van, en die pufkes helpen niet

  Een @->- voor jou.

 6. John

  Ik vlieg niet. Geen behoefte aan. Ik vind reizen sowieso al niets. De tegenpartij vliegt wel, en dat is haar keus. Het is wel een crime inderdaad. Nu zeker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.