Hondendraagtas.

Deze zondag een uitvinding die helemaal past bij dierendag.
Deze uitvinding is een maand geleden gepatenteerd en ruikt nog nieuw.
Deze dag heeft eigenlijk geen introductie nodig, wie kent dierendag nou niet.
Het is net zo iets als moeder- vader- of verjaardag, maar dan voor dieren.
Dan krijgen ze nog meer aandacht van het baasje dan normaal.
Of is het anders om, baasje krijgt aandacht?
Wat dacht je van een leuke tas om je huisdier in te vervoeren
Er is genoeg voor ze te koop, vraag maar aan Di Mario, hij is een deskundige.


Ook handig meenemen.

Een uitvinding van John Sandiford East Earl, Pennsylvania, Amerika.
Onder US – Octrooi 10.772.288.
De uitvinding werd gepatenteerd op 15 september 2020.
Wil je meer over de uitvinding lezen?
Bezoek dan de volgende website: freepatentsonline.com


Pets Place Dierendag Case.

18 gedachten over “Hondendraagtas.

 1. Matroos Bek

  Ik heb zo’n soort tasje waarin ik mijn ene kat af en toe draag. Hij vindt het heerlijk en spint de hele tijd. Mijn andere kat wil er niet in. Zelf vind ik het ook fijn als hij zo op mijn buik hangt. Ik draag de tas niet op mijn rug maar op de voorkant. Kan dus ook.

 2. Hilly Nicolay

  Elke dag dierendag.
  Maar onze Milly heeft toch een extra lekkere snack gehad.
  We haalden haar 6 jaar geleden uit het asiel, nooit geen moment spijt van gehad.
  Zoveel leuks en liefs al beleeft met haar:)

  Mooi filmpje Hans.

 3. klaproos

  een heel mooie uitvinding, mijn vriendinneke had voor haar hondje ook zo’n tas toen haar hond wat ouder werd en niet zo makkelijk meer meeliep,
  goeie uitvinding vind ik

  een fijne zondag gewenst hans

 4. mizzD

  Al zou ik Jaxon erin krijgen, dan kreeg ik die zware hond er nog niet in opgetild! Ben gisteren al half door m’n rug gegaan met de wekelijkse boodschappen en die wogen maar een fractie van wat die verwende hond hier weegt!
  Dus nee.. geen extra verwennerij voor hem vandaag.. hij was pas twee weken geleden jarig.. toen is ie al verwend. Vandaag stort ik zoals elk jaar een bedragje aan de Dierenbescherming.. er zijn heel veel dieren die beter iets extra’s krijgen dan Jaxon!

 5. Morgaine

  Hahahaha ja, de draagtas voor honden, ooit dacht ik voor Picasso toen hij nog kitten was, ga een draagzak voor kittens maken, omdat hij zo graag tussen mijn borsten hing… onder mijn kleding toen dat nog pastte… Maar ja, dat gaat nu niet meer lukken, lol…

  Dierendag, is het elke dag, elke dag wordt meneer verwend, ook al is het voor hem eerder gewoonte geworden. Hij krijgt genoeg, met ook op wanneer het zo uitkomt, extra kattengras, of kruid, schone zebra, etc. etc. speeltjes.. maar wat vind hij het leukste? Een ouderwets rietje…

  X

 6. John

  Hmm, hier is het elke dag dierendag want de beesten hebben het hier elke dag goed. Extra verwennen doe ik niet aan.
  Zo’n draagtas kan handig zijn voor bepaalde honden. Bentley zou het niets vinden denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.