kerstboomcontainer.

Deze zondag een uitvinding waarvan je denk beetje laat Hans.
Maar laat je niet op het verkeerde been zetten.
Deze uitvinding beschrijft een opslagcontainer voor een decoratieve boom.
Oftewel na de kerst of Driekoningen gaat de boom de kamer uit.
Deze container is voorzien van een handvat en één of meerdere wielen.
Wellicht is deze uitvinding voortgekomen uit een typisch Amerikaans probleem,
want persoonlijk kan ik me de behoefte hieraan niet makkelijk voorstellen.
Praktische in gebruik zal de container al je kunstkerstboom zorgen oplossen.


Een kerstboom container.

Een uitvinding van Jared Hendricks, Draper Utah, USA .
Onder US – Octrooi 2.017.232.985.
De uitvinding werd gepatenteerd op 17 augustus 2017.
Wil je meer over de uitvinding lezen?
Bezoek dan de volgende website: espacenet.com


Buurman en Buurman – Kerstboom.

14 gedachten over “kerstboomcontainer.

 1. Matroos Beek

  Mooie oplossing, maar ik denk meteen… weer iets om op te bergen, om een plaats voor te zoeken. Dat probeer ik toch wat te beperken. Liever ontspullen… daar ben ik nu aan toe met een verhuis in het verschiet.

 2. mizzD

  Hihi.. zou grappig zijn met onze echte boom.. doe je volgende kerst dat ding open en heb je een bouwpakket.. kale takken met losse naalden! 🙂
  Ik heb trouwens weleens geprobeerd het hondenboompje met koekjes en al over te houden.. hadden de muizen al die koekjes opgevreten op zolder..! 🙂

 3. Morgaine

  Laat ik nu voor het eerst in jaaaaaaaaaaaren weer eens een echte boom hebben staan. Nog gratis ook bij de Ah op eerste kerstdag, hahahaha lampjes erin klaar. Maar deze is zo klein, ik denk, hebben we het al over gehad, de tuin in straks, en hakken maar, voor verbranding 😉

  X

 4. boerin+zonder+naam

  Daar heb ik geen container voor nodig! Over de kerstboom (in vol ornaat gaat een grote plastic zak, onder dichtmaken met een touwtje of tie-ribje en weer naar de vliering. Het volgend jaar vice versa, en dan staat de boom binnen 5 minuten weer te stralen. Stofvrij en geen gedoe met lampjes die in de knoop zitten. Ik heb twee kunst-kerstbomen, afhankelijk van de plaats die ik heb zet ik de grote of de kleine. De kleine was van een mevrouw die ik 16 jaar verzorgd heb, en is met al die katten in huis veel praktischer, dus die staat dit jaar. Swiebertje is nog maar een half jaar oud (aan komen lopen als klein katje) en dol op de anti-breekballen.
  Dus voor mij geen dure container, maar een goedkope zak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.