Vingerhoed.

Deze zondag een uitvinding die je vinger beschermd.
namelijk de vingerhoed , makkelijk als je een naald in dikke stof wilt drukken en je vinger wilt beschermen tegen de naald.
want wie wil er nu een naald in zijn vinger krijgen, is nogal pijnlijk.
Door het coronavirus is men meer creatief bezig in huis, men knutselt, maakt puzzels en naait iets met stof in elkaar.
We moeten ons toch vermaken en deze uitvinding heeft als extraatje dat je de draad kunt
doorsnijden met het mesje op de vingerhoed.


Vingerhoed en naald.

Een uitvinding van Frederick G . Bonfils , Denver USA .
Onder US – Octrooi 0.633.635.
De uitvinding werd gepatenteerd 26 september 1899.
Wil je meer over de uitvinding lezen?
Bezoek dan de volgende website: freepatentsonline.com


The Toy Soldier metaaldetectie, op 0:45 de vondst.
Metaaldetectie. .. een zilveren vingerhoed zoooo mooi .

20 gedachten over “Vingerhoed.

 1. Morgaine

  hahaha ja die ken ik wel, alleen heb ik zelf nooit de zin ervan ingezien, mijn oma had er meerdere en soms deed ik om meerdere vingers een hoedje, maar ook zoals het zou moeten natuurlijk. Ondingen vond ik het, want zo kon ik mijn steken niet mooi krijgen, het was alleen maar lastig voor mij. En nog steeds, gewoon uitkijken wat je doet of andere manieren vinden om de naald te gebruiken. Ik heb het nooit gesnapt in elk geval, en ik naai nog steeds veel 😀

  Metaaldetector, voor een keertje leuk denk ik, ik zie ze weleens op de strandjes bij ons in de buurt of zo. Maar je komt meer met rotzooi thuis dan dat je daadwerkelijk iets vindt.

  X

 2. Mirjam Kakelbont

  Lijkt me helemaal te gek, zo’n metaaldetector. Ik zie ze hier regelmatig door de weilanden sjouwen.
  Ik heb nooit overweg gekund met een vingerhoedje daarom kreeg ik op een plek op m’n vinger altijd een rond stukje eelt. Moeder Natuur, hè?
  Dag Hans, blijf gezond ♥

 3. Matroos Beek

  Ik zag mijn moeder altijd knopen aannaaien met een vingerhoed. Het lijkt me dus wel heel handig en noodzakelijk.

  Zelf gebruik ik het nooit, maar ik naai dan ook zelden. Naaien is iets waar ik stress van krijg, met of zonder vingerhoed.

 4. mizzD

  Ik heb gewoon een plastic hoedje.. maar ik gebruik dat dingetje nooit.. zó vaak prik ik nou ook weer niet in m’n vinger dat dat nodig is. Dat mesje erin vind ik dan weer wél handig.. maar dat heeft de mijne dus niet.

 5. John

  Ik heb nogal dikke vingers en heb nog nooit een vingerhoedje gezien dat past. Nu prik ik eigenlijk ook nooit in mijn vingers dus het is niet zo erg.

 6. Yova

  Vingerhoedje is zeker handig dat je niet geprikt word met naald. IK heb ze niet. Filmpje je vind wel wat. Doen ze ook bij strand. Ik had toen op live gezien. In de zomer doen ze dit. Bij ons heeft hard gevroren. vingerhoedje ziet ook aardig uit. Misschien is wel zilver?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.