GGOS.

Vandaag in de GGOS van 2022-08-11

Een overzicht van de GGOS van vandaag, het is aflevering 419.
We gaan een rondje varen, zegt Oldman.
Du, zegt Flip.
Zet maar een plaatje op voor de stemming.
Laat je verder maar verrassen in de GGOS, te vinden op de pagina van Bankradio.


Zomer.

3 gedachten over “GGOS.

 1. mizzD

  Wow! complimenten aan Oldman en Flip.. dit zijn echt wel plaatjes om in een goeie stemming te komen.. ik hoorde al Sailing van Christopher Cross (óók al een t-shirt mee gewonnen bij de Avondspits voor de poplimerick erover! haha).. en oooh Your song van Elton John.. geweldig.. heerlijke muziek vandaag in de show dus.. heb ervan genoten!

 2. Sjoerd

  Sakkerdjie, was ik alweer de bankshow aan het luisteren, ik dacht al dit is de verkeerde bankplaat, dus ik was er snel achter. Maar alles sal regkommen…

 3. די מריו

  Vandaag helemaal alleen op de fiets, ik kom niet langs het zangpad, dat is de andere kant op, maar ik kan wel mooi meezingen met de GGOS.

  Love as Always
  Dimario

Reacties zijn gesloten.