iPhone.

Deze zondag een uitvinding die men maar moeilijk kan los laten.
Het is de iPhone.
Het is een uitvinding die voor vele onmisbaar is geworden in het leggen van contacten.


De grootste iPhone in de wereld.

Citaat:
In overeenstemming met sommige uitvoeringsvormen wordt een computer geïmplementeerde methode uitgevoerd op een draagbaar elektronisch apparaat met een touchscreen-display.
De methode omvat: het weergeven van afbeeldingen en een invoegmarkering op een eerste locatie in de afbeeldingen op het touchscreen-display; het detecteren van een vingercontact met het touchscreen-display; en in reactie op het gedetecteerde vingercontact, het uitbreiden van de invoegmarkering van een eerste grootte naar een tweede grootte op het touchscreen-display en het uitbreiden van een deel van de afbeeldingen op het touchscreen-display van een oorspronkelijke grootte naar een uitgebreide grootte.
De methode omvat verder het detecteren van beweging van het vingercontact op het touchscreen-display en het verplaatsen van de uitgebreide invoegmarkering in
overeenstemming met de gedetecteerde beweging van het vingercontact van de eerste locatie naar een tweede locatie in de afbeeldingen.
Einde citaat:
Een uitvinding van Kenneth Kocienda, (Sunnyvale), Stephen O. Lemay, Imran Chaudhri,
Bas Ording (San Francisco), USA.
Onder US – Octrooi 8.570.278.
De uitvinding werd gepatenteerd op 26 oktober 2006.
Wil je meer over de uitvinding lezen?
Bezoek dan de volgende website: freepatentsonline.com.

Het patent: iPhone OS 1.0.


De grootste iPhone in de wereld.

14 gedachten over “iPhone.

  1. Dorien

    Ik zou wel willen dat ik die had uitgevonden 👍. Op mijn werk had ik en iPhone, nu en Android. Eigenlijk is er weinig verschil, maar foto’s via Android zijn makkelijker te bewerken naar mijn mening.

  2. rietepietz

    Ja ook ik ben er blij mee met mijn in het buitenland wonende kinderen en kleinkinderen. Maar ik heb hem gelukkig niét de hele dag in handen.al ligt hij wél altijd in de buurt.

  3. mizzD

    Heb er nog niet zolang eentje, maar heb er nu alweer problemen mee.. pfff! Geef mij toch maar zo’n eenvoudig klappertje van N.okia hoor.. die vond ik veel makkelijker.. en niet zo groot in je broekzak! 😉

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *