Paraplu.

Je kunt niet zeggen dat het de laatste tijd erg mooi weer is.
Hagel, regen het komt maar naar beneden.
Het liefst loop je dan diep onder je paraplu.
Het nadeel van daarvan is dat je makkelijk ergens tegen aan loop.
Daarom bedacht iemand een paraplu met raampjes.


Een uitvinding van Max, Landman, Brooklyn New York, N. Y.
Onder V.S.- Octrooi 2.024.105
De uitvinding werd gepatenteerd op 10 december 1935.
Deze uitvinding heeft betrekking op paraplu’s en meer in het bijzonder op een paraplu met een verbeterde storm afscherming die is verbonden met de rand van de paraplu en die naar binnen is te vouwen.
Wil je meer over de uitvinding weten?
Bezoek dan de volgende website: feepatentsonline.

15 gedachten over “Paraplu.

 1. Mirjam Kakelbont

  Ik heb een tijde zo’n hele doorzichtige paraplu gehad. Maar zoals elke andere plu sneuvelen ze bij de vleet. We hebben nu een stormparaplu maar die weegt zo zwaar. Als je dit leest, zul je waarschijnlijk met je ogen knipperen maar door de cvs heb ik snel last van mijn spieren. Gewoon niet naar buiten gaan als het regent is eigenlijk nog het best, maar ja, dan zou ik al wéken binnen zitten (-:
  Lieve groet

 2. Bertie

  Grappig, zou iemand op de markt moeten brengen en er een paar bee-enners mee moeten laten rondlopen. Werd het een hit 🙂

 3. Morgaine

  Ik wil een kanten parasol voor als de zon juist schijnt, vorige week besloot ik om mijn paraplu als schaduw bescherming te gebruiken, de blikken op straat, whahahaha maar ik bleef lekker koel en mijn hoofd bleef dus ook koel waardoor ik meer concentratie bleef houden dan zonder plu met die felle zon 😀

  X

 4. John

  Ik gebruik eigenlijk nooit een paraplu. EN tegen de hagel die tegenwoordig naar beneden komt …..

 5. Ferry & Jacqueline

  Deze paraplu is grappig om te zien. Maar raampjes als veel regen erop komt dan kan heel moeilijk zien. Dat is weer nadeel. Wel leuk bedacht. Hopelijk hebben geen paraplu niet nodig. We hebben genoeg regen gehad. Voor ons is de laatste week. Dan hebben we lekker vakantie. Fijne zondag.

Reacties zijn gesloten.