Mechanische vogel.

Na de dierentuin is er in de zondagse aflevering over uitvindingen een mechanische vogel te bewonderen, die voor het vermaak van het publiek is geconstrueerd.

.
De uitvinding heeft op de constructie of het hulpmiddel betrekking in het theatrale of ander vermaak dat kan worden te werk gesteld en zo ontworpen dat een vogel of ander dier, bepaalde delen zo te simuleren omdat ze zo zijn geconstrueerd, dat zij van uit de binnenkant in werking kunnen worden gesteld.
Een uitvinding van walter Stanton, New York.
Onder US patent 0.389.647.
De uitvinding werd gepatenteerd op 18 september 1888.
Het hele verhaal van de uitvinding is te lezen op feepatentsonline.


Maar men is al weer verder met de ontwikkeling.

14 gedachten over “Mechanische vogel.

  1. Matroos Beek

    Toch maar opletten voortaan met al die meeuwen die hier overvliegen. Zijn ze wel echt? Ik word er een beetje paranoia van. De meeuw leent zich ook uitstekend voor spionage. Maar goed, nu slaat mijn fantasie weer erg op hol… Nog een fijne dag Hans.

  2. Kakel

    Die techniek toch, hè? Soms weet ik niet of ik blij ben met alles maar stoppen kan ik het ook niet.
    Gaaf, die mechanische vogel!
    Warme groet.

  3. willy

    de techniek staat niet stil Hans…

    ik hou het zo mogelijk op echte vogels

    prettige zondag

  4. Morgaine

    Wat Di mario zegt, hier dito, maar eventueel om docu’s te maken zo dichtbij zoals met de pinguins is gedaan, dat is wel eventueel een optie later misschien 😀

    X

  5. klaproos

    grappig om te zien Hans, de mens kan zoveel hé, als ze al hun goede gedachten nou eens zouden bundelen… wat zouden we dan een mooie wereld krijgen:-)

  6. Yova

    Prachtig vogel kunst om te zien. Ik heb filmpje gekeken. De meeuw is heel apart beweging kunst gemaakt. En hij werkt ook goed in lucht vliegen. Mooie uitvinding. Gr.

Reacties zijn gesloten.