Hoogwater.

Na de droge periode kwam de regen, het gras werd weer groen en de iedereen is gelukkig.
Nou bijna iedereen, want er zijn er genoeg die de warmte missen.
De herfst is goed begonnen, zie de regenjassen en paraplu’s weer in het straatbeeld
verschijnen.
Scholieren op de fiets trappen tegen wind in met een vertrokken bekkie.
De eerste takken zijn al van de bomen afgewaaid.
En het water in de sloot is tot ongekende hoogte gestegen sinds de droogte.Pokimon in het water?

16 thoughts on “Hoogwater.

 1. mizzD

  Ik was die regen helemaal niet meer gewend.. moest er hard aan wennen.. schoenen aan in plaats van sandalen en zo.. bah! 🙂
  Stonden er achter dat riet mensen met hun smartphone in de hand rond te zoeken? dan was het inderdaad een Pokémon hahahahaa!

  Reageren
 2. Yova

  Bij ons weilanden staan heel grote plassen. Hoogwater is zeker geen pretje. Er vallen zomaar veel regen uit de lucht. Eerst klagen van droogte. Zo zie je maar weer. Je kunt heel goed zien op je foto’s hoog water staat. DE laatste foto zeker verdwaalde pluche. Fijne dag.

  Reageren
 3. די מריו

  Zei jij nou serieus dat het twee maanden geleden zo droog en warm was dat alles buiten dood ging. Dat kun je toch niet voorstellen als je nu buiten kijkt en voelt.

  Love As always
  Di Mario

  Reageren
 4. Trudy

  De eerste twee foto’s zijn erg mooi. Ja, best wel weer wennen. Hier staat de kachel weer aan, ik wilde het liever uitstellen, maar de kinderen hebben Spaans bloed en bibberen al bij 18 graden en dat was het in huis, nou vooruit maar dacht ik, maar als ze later het huis uit zijn, dan stel ik het langer uit hoor, het kost al genoeg. Verder is het ook fijn om zuinig met gas te zijn, want ik vind het vreselijk wat er in Groningen gebeurd. Ik heb me verbaasd hoe snel alles weer groen werd na al die droogte.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)