Tussenstand

Tijd voor een tussenstand, als dat zo is, dat ik nu op de helft zit ben ik nog wel even bezig te herstellen.
Sinds ik al een paar keer griep heb gehad kreeg ik er vrijdag 11 januari ook nog eens heftige maagklachten bij.
De griep ging weg, maar de maagklachten bleven en daar was meer tijd voor nodig om van te genezen.
Tijdens mijn ziekte had ik een black out gehad en ben enorm hard gevallen.
Met als gevolg dat ik enorme rugpijn heb, mijn rug hersteld helaas maar langzaam, doe er alles aan om weer mobiel te worden.
Heb op mijn 18de een ongeluk gehad op mijn werk en de artsen hebben me daar 18 jaar mee laten doorlopen.
Tot dat ik verlamd op bed kwam te leggen en was de conclusie dat mijn ruggenwervel was afgescheurd door dat ongeluk, maar toen had ik ook twee hernia’s erbij gekregen.
Ben bang dat ik door de black out erg verkeerd ben gevallen en het herstel langer gaat duren, vooral van liggen naar zitten en opstaan is een ramp.
De maagklachten zijn redelijk over, maar mijn buik is nog steeds erg opgeblazen.
voel me nog niet fit en nog wel verzwakt, probeer zoveel mogelijk te blijven doen, maar het kost me enorm veel energie die ik eigenlijk mis.
Mijn oudste zoon was op bezoek en die schrok wel, hij vond me er niet goed uitzien.
Dus de weblog blijft even stil, elke nieuwe week wil ik wel weer beginnen, maar dat lukt even niet.
Tja, ik ben er nog niet, nog steeds wattenbollen in mijn hoofd en rugpijn.
Dus ik zal voorlopig nog niet actief zijn op de weblog.

Via deze weg wil ik je danken voor de positieve en bemoedigende reacties.

21 gedachten over “Tussenstand

 1. mizzD

  Hey Hans! Hoe is het? al weer wat vaker ‘Feeling good’ (Nina Simone)? ‘Relax’ (Frankie Goes To Hollywood) in ieder geval nog maar hoor. ‘Get down tonight’ (KC & the Sunshineband) en dan de volgende ochtend ‘Straighten up and fly ‘ (Andrews Sisters) hè.. dan komt het met die rug vast ook snel weer goed! Én veel muziek luisteren hè.. voor iemand als jij, die zo ‘I’ve got the music in me’ (Kiki Dee) belichaamt, zal muziek helend zijn!
  Enfin.. dit was weer eens een kleine playlist voor jou Hans.. hopelijk doet het je goed!
  ‘See you later, alligator!’ (Bill Haley)

 2. Marlou

  Hoi Hans,

  ik wil je wel een pannetje Joodse Penicilline komen brengen.
  Of zoek anders het recept op en (laat het maken!) maak het.
  Het is helend en je knapt er enorm van op.

  beterschap van Marlou

  .

 3. Noortje

  Gelukkig dat je zelf even hebt kunnen schrijven wat er aan de hand was/is. Ik vreesde werkelijk het ergste.
  Doe kalm aan en neem je rust. Ik wens je een spoedig herstel toe.

 4. Peter

  Neem rustig de tijd om te herstellen Hans. Wij houden je wel in de gaten en sparen de muziekaanvragen gewoon op. 😉
  Beterschap gewenst en groetjes: Petra & Peter.

 5. jager

  Bah, dat is niet iets wat je door wilt maken. Ik heb vergelijkbare problemen vorig jaar gehad en dan duurt het erg lang om er weer een beetje bovenop te komen en weer zin te krijgen in bloggen., Heel veel sterkte!

 6. John

  Mogguh Hans,

  Ik wilde eerdaags je mail beantwoorden, maar daar kan ik mss wel wat langer mee wachten nu. Je moet vooral je tijd nemen. Die buik, daar moet je wel naar laten kijken natuurlijk. En verder rustig aan doen, wel in beweging blijven.
  Op een snel herstel!

 7. Marlou

  Hans, ik maakte me al zo ongerust…
  Maar gelukkig je bent er nog en hebt even een tussenstand gegeven, waar ik blij mee ben.
  Maar niet met de inhoud eigenlijk: het gaat echt niet goed, maar misschien wel de goeie kant op.
  Wat rottig voor je.
  Is er niet een goeie fysiotherapeut in de buurt die je kan helpen, of anders iemand die kan masseren?

  Ik wens je het allerbeste en beterschap. Rustig aan opkrabbelen en beetje bij beetje stukjes lopen en zeker NIET vallen!
  Hou je haaks,
  dikke pakkerd van Marlou

  .

 8. ZON-nebloem

  ik vond het al raar dat je zo lang weg bleef
  maar dit had ik niet verwacht
  ik hoop dat je vlug beter bent
  een dikke knuffel en hier is een @->- voor jou.

 9. Bertie

  Jeetje Hans, je bent me de pechvogel wel.
  Ik vermoedde dat er meer aan de hand was en het klopt. Zorg goed voor jezelf, maar de beste genezing is veel slapen en de tijd. Van ziek zijn word je moe.
  Van harte beterschap joh!

 10. Matroos Beek

  Dag Hans, wat fijn om iets van je te horen, ik maakte me toch wat zorgen want het bleef hier zo stil. Neem alle tijd om te herstellen en maak je nu maar geen zorgen om je weblog. Die loopt niet weg. Veel rusten moet je nu doen. Ik wens je een voorspoedig herstel en heel veel goede moed. Ik denk aan je en duim voor je. Langs deze weg geef ik je ook een heel dikke knuffel. Een heel hartelijke groet.

 11. Wim

  Hallo Hans,

  Ik had al een klein vermoeden dat er wellicht meer aan de hand zou kunnen zijn dan een griep, en het blijkt dus ook zo te zijn … Rugpijn ken ik, en dat is absoluut geen pretje. Ik wens je een voorspoedig herstel, en hoop dat je binnenkort klachtenvrij bent. De anderen zeiden het ook al, neem je tijd en forceer niets ! Beterschap, en ik meld me wel eens weer, want ik hou het hier wel in de gaten. 🙂

 12. די מריו

  Ik wilde je net weer even mailen morgen, maar je bent me voor. Dat is al positief 😉 Neem jij maar alle tijd die nodig is om te herstellen. Jouw gezondheid is belangrijk.

  Love As Always
  di mario

 13. Sjoerd

  Ik ben vooral blij voor deze tussenstand, we maakten ons al zorgen, en terecht zo te lezen. Ik wens je heel veel beterschap toe. De rest komt dan wel weer.

 14. Lies

  Zó blij je even te lezen, Hans.
  Neem gerust ‘alle’ tijd, we zien je graag gezond en wel terug.
  Genezende knuffel,
  Lie(f)s.

 15. klaproos

  ohhh Hans toch man man man dat is me toch schrikken, zeg,
  neem gerust je tijd, want je weet het weblog loopt écht niet weg
  heel veel beterschap gewenst Hans

 16. mizzD

  Zeker je tijd nemen Hans.. het bleef alleen zó lang stil dat we ongerust werden.. met een griep kan je lang aanmodderen, maar dit was wel érg lang. Maar je kreeg er dus nog van alles bij.. hoop wel dat je de huisarts geraadpleegd hebt over die maag en rug.. lijkt me niet iets om zélf maar vanaf zien te komen.
  Fijn je weer eens te lezen in ieder geval en beterschap nog!

 17. rebbeltje

  Zo heftig allemaal
  Maar je zegt het je bent er nog..
  Beterschap en neem je tijd om volledig te herstellen…de rest komt wel weer
  Groetjes

Reacties zijn gesloten.