Van de Bank plaat.


Nog een maand en dan start het Eurovisiesongfestival.
Duncan Laurence vertegenwoordigt Nederland.
De geruchten stroom groeit.
Men bereid zich voor om naar Tel Aviv te gaan.
De van de Bankplaat is deze week:
Sandie Shaw met het nummer “Puppet On A String”.

Aanstaande donderdagmiddag staat de nieuwe “Bankshow” op de “Bank’s Radio” pagina.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je aanvragen tot aanstaande woensdagochtend,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
soms een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Wens je een zonnige week toe.

14 thoughts on “Van de Bank plaat.

 1. mizzD

  Ik weet niet of je het nummer van Duncan al van plan was te gaan draaien, maar ik hoorde dat laatst op de autoradio en vroeg me af wie dat was, van dat geweldig mooie nummer..! Kan me niet voorstellen dat dat plaatje geen hoge ogen gaat gooien eerlijk gezegd.. het is echt wel een knap liedje. Hopelijk kan ie het live ook goed uitvoeren hè.

  Dus graag dat liedje.. maar als dat tóch op je playlist stond, dan graag ‘Bright sunshiny day’ door Jimmy Cliff. Deze week zou m’n lieve vriendin Lucretia jarig geweest zijn en ik weet dat ze dat een leuk nummer vond.. vooral de uitvoering dat in de clip door een kikkertje gezongen werd, maar ik weet niet wie dat gemaakt had en dat maakt op de radio ook niet uit hè! hehe.

  Reageren
 2. Peter

  Mooie keuze voor de Bankplaat Hans. Was vroeger fan van Sandy. Maar ons verzoekje dit keer is van David Bowie met Absolute Beginners. Fijne week en groetjes van ons.

  Reageren
 3. klaproos

  Ja haar ken ik nog wel Hans,

  Ja graag vraag ik een plaatje aan voor Gerda YD onze lieve overleden stoorsenioor, zo’n bijzonder mens, zó jammer dat ze er niet meer is, Ze was altijd gek op muziek van Tom Waits, dus ik vraag speciaal voor haar een plaatje van hem aan ….
  Lieve lieve Gerda, wat gaan we je missen

  Reageren
 4. John

  Goeiemorgen Hans,
  Ik vraag vandaag A Spoke in the Wheel (Unplugged) aan, van Black Label Society. Het is een prachtig nummer dat vast in de show past. Dank voor je reactie!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Spamcheck Enabled)