Roodharig.

Het was weer de roodharigedag in Tilburg en er waren er veel roodharige die deze
dag bezochten.
En ik smelt nog steeds weg bij deze haar kleur, ik ben op mijn hoofd wel donker blond,
nu meer grijs.
Maar in mijn baard zit wel degelijk rood haar en mijn ex, die prachtig rood haar had kregen we twee zoons met rood haar en een blonde.
De combinatie van deze drie hebben ons veel lof opgeleverd, ook tijdens vakanties werden ze vaak opgehemeld.
Gelukkig zijn mijn kinderen nooit gepest om hun haar kleur, in tegenstelling van hun moeder, die kon het liedje van Arne Jansen, meisjes met rode haren niet meer horen en werd vaak na geroepen met “hé rooie”.
Ik heb altijd gezegd dat het een compliment is.
Als ik een roodharige zie, sta ik altijd en stil en geniet, ook op de weblog Sjoerd geniet ik, met respect, er van hoe Jeslynn zich ontwikkeld, een prachtige roodharige kleindochter met veel pit en dat is hun karaktertrek wel.

15 gedachten over “Roodharig.

  1. Bertie

    Het is net als met elke andere kleur: de een heeft mooi haar, de ander iets minder mooi.
    Overigens had het pesten van roodharigen een bijgelovige achtergrond.

  2. mizzD

    Mensen met echt rood haar.. niet alleen de dames, maar juist ook de heren.. ik vind het prachtig! Het mooiste is dat echt diepe rode haar en dan zo’n lichte huid met sproetjes.. wie mensen dáár om uitscheldt is volgens mij gewoon stikjaloers! 🙂

  3. Tine de Jong

    Het is een mooi evenement wat ze doen in Tilburg en ik had op tv al gezien dat het weer erg druk was en gezellig. Plaatje ook vaak gedraaid toen ik nog een zenderpiraat was. Leuk blog en ook heel leuk en lief dat je de kleindochter Jeslynn (mooie naam trouwens) ook heeft benoemd van Sjoerd. Geniet van de dagen en van de mooie momenten. p.s herken je dit lied ook van Marc Daniels – Redheads (Official Music Video) https://youtu.be/Qe8Ww9APm1I echt een pracht nummer en videoclip.

  4. די מריו

    Terwijl he vaak zo mooi staat. Nee hoor, laat die mensen met rood haar maar lekker blijven, want ik heb begrepen dat het een uitstervend ras is. Dat zou pas echt vervelend zijn.

    Love As always
    Di mario

  5. Yova

    Rood haar is juist erg in. Dit maakt zeker niet uit welke kleur haar heeft. Rood haar moet je niet voor schamen. Sommige hebben rossig rood haar. Staat gewoon niet slecht. Wat leuk dat daar rode haar dag geweest. Liedje is zeker bekend.

Reacties zijn gesloten.