Van de Bank plaat.


Soms moet er heel wat water door de rivier stromen voor er iets veranderd.
Vaak moet je zelf de veranderingen in gang zetten.
Zeker als het om je persoonlijke situatie gaat.
We leven nu in een onzekere tijd en dat maakt het best lastig.
De van de Bankplaat is deze week:
Bob Dylan met het nummer “Watching The River Flow”.

Aanstaande donderdagmiddag staat de nieuwe “Bankshow” op de “Bank’s Radio” pagina.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je aanvragen tot aanstaande woensdagochtend,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
soms een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Wens je een mooie week toe.

18 thoughts on “Van de Bank plaat.

 1. Mirjam Kakelbont

  Yes! Bob Dylan! Ik vind dit zo’n heerlijk nummer. En zo toepasselijk op dit moment…
  Hans, wil je voor mij Coldplay met Scientist draaien? Geen speciale reden. het blijft gewoon een prachtig nummer, hoe vaak ik het ook hoor.
  Muzikale groet ♥

  Reageren
 2. rebbeltje

  Kende deze ook niet maar zoek wel een andere haha
  Nu de radio beluisteren van deze week
  En voor de volgende vraag ik Scorpions – Wind Of Change
  Groetjes

  Reageren
 3. Marlou

  Ha Hans,

  heerlijk: Bob Dylan!
  Ik ben al fan vanaf dattie begon.
  Heb hier ook nog heel veel heerlijke platen van hem.

  Blijf Gezond!
  Marlou

  Reageren
 4. Tine de Jong

  Mooie muziek van Bob Dylan maar die hoor ik nog regelmatig al was dit een onbekende voor mij. Nog bedankt voor het draaien van mijn verzoekje. Ditmaal kies ik vanuit mijn jukebox eens voor de Volendamse band Left Side met Tessie i love you. De groep had van 1968 en 1976 best mooie nummers waaronder deze.

  Reageren
 5. mizzD

  Ik vraag deze week een plaatje aan voor m’n jongste zussie, die komende zondag de 22e 50 jaar wordt, maar helaas kunnen we door die gruwelijke coronacrisis geen leuk feessie voor haar bouwen. Daar baal ik ontzettend van, maar het is gewoon niet slim om nu een paar uur zo dichtbij elkaar te gaan zitten hè.. we moeten dat virus er echt met z’n allen onder gaan krijgen, anders worden er straks helemáál geen feessies meer gevierd..! Een ouwe favoriet van zussie is King.. uit de 80’s.. en dan het nummer Love and Pride.. lijkt me heel erg toepasselijk, want ik ben echt trots op haar, dat ze de verantwoordelijkheid genomen heeft haar feessie voor onbepaalde tijd uit te stellen.. dat was vast niet gemakkelijk!

  Reageren
 6. Peter

  Goeiemorgen Hans. Water en een rivier. Ik volg Bob Dylan met mijn verzoekje voor deze week: Forum met The River is Wide uit 1967. En nu maar hopen dat we droge voeten houden.
  Groetjes van Peter.

  Reageren
 7. John

  Van Bob heb ik diverse langspelers. Ik vraag deze week Brann Dailor aan, met Red Death . Brann is de drummer van Mastodon en liet zich voor deze solo track inspireren door Dark Days: The Road To Metal Comics.

  Reageren
 8. Suske

  Een mij onbekend nummer van den Bob. Hij heeft ook zoveel uitgebracht.
  Voor mij deze week Joy Division met Love will tear us apart.
  Fijne maandag gewenst Hans.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *