Een april.

Vandaag is het weer zover, het is 1 april.
Een beetje humor kunnen we wel gebruiken in deze sombere tijd.
Dat betekend vandaag iets creatiefs bedenken, voor wie?
Neem je de gene die je lief is in de maling, of juist die dat niet is?
Zelf wordt ik zeker niet de pineut, ik zit braaf alleen thuis.
Wens je veel sterkte deze dag, je weet het “wie een kuil graaft voor een ander……”
Hoeveel humor hebben Duitsers op 1 april?

19 gedachten over “Een april.

 1. Wim

  Dit jaar, voor het eerst, niet persoonlijk een 1-aprilgrap persoonlijk meegemaakt, ook niet erg, er spelen genoeg andere dingen die onze aandacht eisen, en velen zijn ook niet echt in de stemming, al heb ik er zelf niet zoveel problemen mee, volgend jaar in de herhaling, en dan dubbelop !

 2. RenéSmurf

  Ja, ik vind het altijd flauw als mensen het van te voren al loggen, want dan trappen er minder mensen in. Maar dit jaar is er niet zoveel te lachen geloof ik. Alhoewel ik het wel een stunt vind dat juist de VPRO op deze datum weer overdag op radio 3 mag.

 3. Matroos Beek

  Nog niet gefopt vandaag, maar daar deed ik eigenlijk nooit aan. Niet dat ik geen humor heb, maar niet van die soort. Volgens mijn man heb ik van de droge, onverwachte humor. Een mop vertellen kan ik echter niet.
  Droge, vrolijke groet

 4. Marlou

  Ha hans,

  hahaha… nou … ik mag wel een beetje opgevrolijkt worden.
  Ik zit in een dip! Bah!!

  Maar goed… ik ga even stoppen met bloggen.
  Gewoon even pauze..
  Tot later, het ga je goed en blijf gezond!!

  Xxx, Marlou

 5. mizzD

  Mjaa..ik vind het lastig hoor, om dit jaar een 1 aprilmop te bedenken.. de grens van het onbetamelijke in deze rottijd is snel bereikt denk ik. Maar moest wel lachen om die grap van die Duitsers met die lamp. 🙂

 6. John

  In Duitsland heb je 5 Duitsers nodig om een lamp te verwisselen. een op de tafel met de lamp, en vier op elke hoek om de tafel rond te draaien. Maar beter gebruiken ze dan geen gloeilampen meer.

 7. Skyblog

  1 april grappen hebben zeker nodig. In deze toestanden is zeker erg.
  Echt humor filmpje om te zien. Leuk Hans.
  Ik heb vraagje had jij onze nieuwsbrief niet gehad van paar dagen geleden van ons gehad.?
  Blijf gezond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.