Van de Bank plaat.


Just Walkin’ In The Rain.
De kans is deze week erg groot.
De zomer is na de hittegolf een stuk koeler geworden.
Maar de natuur is wel toe aan een slokje water.
Mocht je overvallen worden door de regen,
Zing dan gewoon “Just Walkin’ In The Rain”.
De van de Bankplaat is deze week:
Johnnie Ray met “Just Walkin’ In The Rain”.


Johnnie Ray – just walking in the rain (1956).

Aanstaande donderdagmiddag staat de nieuwe “Bankshow” op de “Bank’s Radio” pagina.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je aanvragen tot aanstaande woensdagochtend,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
soms een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Wens je een mooie week toe.

18 gedachten over “Van de Bank plaat.

 1. Mirjam Kakelbont

  Laat ik dat nou vanmiddag gedaan hebben: ruim een uur met Rosa in de regen gelopen. Die hond maakt het niets uit. Wordt ze niet nat van de regen dan is het wel van de sloot.
  Jaha, ik ben op tijd voor mijn verzoekje. Wil je alsjeblieft Just Around The Corner draaien van Cock Robin?
  Daar heb ik leuke herinneringen aan. Fietsherinneringen. Ik luisterde onderweg naar muziek op mijn walkman – bekend bij honderdjarigen en ouder. Een reverse-apparaat zodat ik nooit het bandje om hoefde te draaien. Ideaal. Hij zoop batterijen maar dat was slechts een bijkomstigheid. Eén bandje heb ik zo vaak gedraaid, dat wanneer ik een nummer op de radio hoor, ik automatisch het volgende in mijn gedachte hoor. Is dat knap of niet? Daar houdt het uitblinken dan ook wel bij op, haha.
  Muzikale groet ♥

 2. Matroos Beek

  Toch mooi om terug te horen. Niets mis met wandelen in de regen als je goed gekleed bent. Nog fijner is een ochtenddouche buiten in de regen.

 3. rebbeltje

  Een hele bekende al was ik toen pas 1 jaar hihi
  Zal die van dit weekend maar eens beluisteren en dan nieuwe aanvragen 😉
  Groetjes

 4. willyfotoblog

  een klassiek nummer, dat deze week werkelijkheid kan worden Hans

  “Mrs. Robinson” van Simon & Garfunkel is mijn verzoeknummer voor deze week

  prettige dag

 5. Hilly Nicolay

  Hans,

  Na al die hitte maak ik graag een dansje in de regen:)

  Deze week vraag ik graag weer een verzoekje aan:
  The Killers met Human.

  Zijn we mensen
  Zijn we dansers

  Wat je in je hart bewaard,
  raak je nooit meer kwijt.

  Hilly

 6. mizzD

  Al die maanden met z’n tweetjes thuis geweest en was het prachtig weer. Nu mogen we weer wat meer en hebben we wat afspraken met vrienden gemaakt.. afgelopen zaterdag op een terras, nou, we konden algauw naar binnen, want de regen stond horizontaal, dus dat het terras overdekt was hielp niet echt. Nu morgen afgesproken met iemand in Breda om wat op een terras te gaan drinken en daarna wat te gaan eten.. wordt er echt bar slecht weer voorspeld..! Lekker hoor! Het zal voor de natuur goed zijn, maar voor míjn natuur toch even niet..! 😉 Let the sun shine in.. uit de musical Hair.. die zou ik graag wel weer eens willen horen!

 7. Suske

  Laat het maar regenen, liefst in de nacht.
  The Eagles met Witchy woman is mijn verzoek voor deze week.

 8. די מריו

  Vandaag heb ik geen regen besteld op de tijden dat ik op de fiets moet. Daarbuiten mag het regenen.

  Love As Always
  Di mario

 9. Peter

  Mogguh Hans. Walking in the rain en wat een lekker nummer blijft dat toch. Mijn verzoekje deze week is van Prince & The New Power Generation met Cream. Ligt die toevallig op je tafel of wordt het onder de bank graven?
  Fijne week en groetjes: Peter.

 10. John

  Ik heb gelukkig geen hekel aan regen. En Bentley ook niet, meestal.
  Mijn verzoekje Dawn of Solace met Ghost.

 11. klaproos

  heerlijk hé Hans als je gewoon regen regen laat zijn lekker hoor,
  de natuur snakt er naar, en wij mensen hebben water nodig, al is het na drie dagen wel eens genoeg geweest:-) maar vooruit gelukkig hebben we daar niks over te zeggen hé,

  een heel fijne maandag gewenst Hans

 12. ZON-nebloem

  mij maakt regen niet uit, als ik ergens naar toe wil, ga ik
  Dit liedje ken ik, maar heb het niet vaak gehoord
  -€en @->- voor jou.

Reacties zijn gesloten.