Even stoppen

Zoals je zult begrijpen, na het uitglijden in de badkamer, zet ik de weblog even stop.
Gister ochtend is mijn oudste zoon gekomen en heeft alles voor me geregeld.
Hij is mee naar het ziekenhuis gegaan en daar zijn de wonden gehecht, nu moet ik rust houden.
volgende week afspraken om foto van de voet te laten maken, om te zien wat er eventueel is gebroken.
Dank voor jullie medeleven.

48 gedachten over “Even stoppen

 1. TRUDY

  Als ik het goed heb begrepen, ben je gevallen in de badkamer. Wat een schrik! Kon je zelf nog alarm slaan?

  Heel veel beterschap!

 2. mizzD

  ‘Hello’ (Lionel Ritchie) Hans!
  ‘Hope you’re feeling better'(Santana) een beetje? en dat die foto’s van je voet toch ‘Alright now’ (Free) waren? Ik stuur je ‘Good Vibrations’ (Beachboys) hoor.. laten we maar hopen dat ‘It’s getting better all the time’ (Beatles) hè.. dan lezen we jou ook snel weer hier op de blogs.
  Goodbeye my friend, goodbye (Demis Roussos)! 🙂

 3. Marlou

  Ha hans,

  ik kom je even groeten en hoop, dat het wat beter met je gaat.
  Hou je haaks!

  Groetjes!

 4. mizzD

  Hoi Hans!
  ‘How do you do?’ (Mouth&McNeal) Gaat het alweer een beetje? Ik hoop dat die teen toch niet gebroken was hoor.. want ja, een teen, dat kunnen ze niet zetten en niet gipsen hè, dus dat is alleen maar heel erg pijnlijk. Vooral als je ‘Tiptoe'(t) through the tulips (Tiny Tim). Ik hoop gewoon dat je snel weer ‘Back to normal’ (Zebraheads) kunt.. ik ‘Miss You’ (RollingStones).. je leuke logjes en reacties! Maar natuurlijk moet je vooral ‘Take your time’ (Sam Hunt).. éérst weer helemaal beter worden, dan pas weer ‘Back in the sadle’ (Aerosmith) ! ‘Take care’ !! (Drake) ‘We’ll meet again!’ (Vera Lynn) 🙂

 5. Haba

  Hans pas maar op joh, niet te snel weer gewoon doorgaan, je kunt er wel een hersenschudding aan over hebben gehouden. Sterkte en beterschap gewenst.

 6. klaproos

  ach Hans toch wat fijn dat je zoon je heeft geholpen,
  is het misschien een idee om iets van anti slip in de badkamer te lekker zodat dit niet weer kan gebeuren want met water en zeep ga je zo onderuit,
  ik ga een mooie kaart voor je zoeken man…
  hou je haaks hé,

  een dikke knuffel van mijn jongens en veel beterschap gewenst
  rust maar lekker uit,

 7. Marlou

  Hoi Hans,

  oh jee… wat lees ik nou?!
  Wat een narigheid.
  Ik hoop, dat je goed geneest…
  Heel veel sterkte!

  Groetjes van Marlou

  .

 8. Wim

  Wat een toestand Hans, maar inderdaad kun je je blog dan beter even op “on-hold” zetten en een kleine time-out nemen. Wij kunnen vanaf deze kant helaas niet zoveel voor je doen, behalve met je meeleven, en je sterkte en beterschap wensen. En dat doen we dan ook massaal, aan de reacties te zien. Gelukkig, hopelijk hou je ons wel een klein beetje op de hoogte, met een kleine updat wellucht, over de vorderingen. Heel veel sterkte, en een hartelijke groet uit het Noorden.

 9. rebbeltje

  Gelukkig lees ik dat er toch hulp is voor je uiteindelijk
  Was even schrikken hoor…maar goed dat was bij jou vast ook het geval
  Nu werken aan je herstel en ben blij met deze update
  Neem je tijd, wij lopen niet weg
  Sterkte en beterschap

 10. Tine de Jong

  Heb even blogje terug gekeken en ook deze gelezen en het is heel goed dat je rust neemt want met rust kan het ook beter genezen. Wens je heel veel beterschap en jammer dat ik niet in buurt woonde want ik had je zeker wel geholpen. Er bestaat zoiets als een spoedlijn hier bij een huisarts maar weet niet of dit bij jou zo is en zo wel dan voortaan gelijk daarheen bellen hoor. Pff je liet me wel schrikken. Liefs, Tine

 11. willyduvel

  Oei Hans dit is minder goed Ja een ongelukje is snel gebeurd he Veel sterkte alles komt wel terug in orde hoor Groetjes

 12. Morgaine

  Pffffffff, ik ben blij dat jouw zoon er nu is, en dat het zover is gefixd, van de foto pas over een week snap ik ook niets.

  Sterkte en logisch dat je even rust neemt, take your time!

  Beterschap!

  X

 13. boerin zonder naam

  Hoe bedoel je volgende week een foto van je voet maken…… NU!!!! METEEN!!!!
  Als de voet op gaat zetten en er zou gips om moeten kan er nooit een goed steungips om geplasterd worden. Als er iets gebroken zou zijn moet dat meteen gecheckt worden, eventueel gezet worden en gesteund worden.
  Beterschap in ieder geval.
  Groetjes uit Giessenburg

 14. Suske

  Houd het maar rustig Hans. Nu eerst herstellen. De blog komt later wel.
  Veel sterkte en beterschap.

 15. Leidse Glibber

  Beste Hans, ik heb in mijn vakantie vrijwel geen blogs gelezen dus wist dit niet. Even schrikken maar ik lees dat je zoon komt helpen. Sterkte en rustig aan.

 16. די מריו

  He Hans,
  goed om te horen dat je zoon is gekomen. Ik snap dat je even rust nodig hebt. Het was wel even schrikken.

  Love As Always
  Di mario

 17. Liesbethblogt

  Godzamme wat een ellende en een smerigheid. Ik hoop heel heel hard dat het beter met je gaat. Ben wel benieuwd waar je woont nu eigenlijk? Sterkte!

 18. Suske

  Ongelooflijk zo’n houding van de hulpverleners. We zijn toch in de 21ste eeuw en niet de middeleeuwen ?
  Hopelijk heb je ondertussen de nodige hulp gekregen.
  Sterkte en beterschap.

 19. Matroos Beek

  Och Hans toch, is me dat schrikken. Ik hoop dat het ondertussen beter gaat en dat je iemand hebt kunnen bereiken. Als 112 niet komt, bel je beter de huisartsenpost. Ik geloof goed dat je in al deze ellende depri bent en je heel alleen voelt. Ik stuur je veel sterkte vanuit Zeeuws-Vlaanderen – meer kan ik helaas niet doen. Ik hoop echt dat je ondertussen hulp hebt gevonden en gekregen.
  Hou je ons op de hoogte Hans?
  Bezorgde groet.

 20. rebbeltje

  Zo dat ziet er heftig uit…en zal ook wel heftig zijn…
  Werd uiteindelijk je “help” gehoord ?
  Beterschap en sterkte

 21. Morgaine

  En wat kunnen de kinderen doen dan, als ik kind was en dat ben ik ook, en ik kom, wat doe ik dan? 112 bellen, weet ik veel wat ik dan moet doen als ik zoveel bloed aantref en een gebroken teen?

  Wat is dit nu weer voor shit!

  Hans… heel veel sterkte, als ik dichterbij had gezeten had ik de trein gepakt, maar helaas, ik zit elders. Ik wens dat je nu snel hulp krijgt en ik vraag mij wel af, is er een goede buur, waarvoor jij altijd in de bres springt, nu jou kan helpen?

  Beterschap ook, en ik snap je bui, de depressie, echt, trust me… hang on en hang in there!

  X

 22. klaproos

  oh Hans wat erg,
  is er niet iets van een buurtzorg bij jou in de buurt,
  die kun je zo bellen,

  iemand dichtbij je moet je helpen, want hier is meer als een keer hulp nodig

  heel veel sterkte
  xxx

 23. John

  Dang Hans, Ik zou willen dat ik dichterbij zou wonen dan had je me zo zien verschijnen. Helaas is het bijna 3 uur rijden. Ik hoop dat je inmiddels iemand gevonden hebt. Je mag me ook altijd bellen als je wilt praten. Mijn nummer heb je als het goed is.

 24. mizzD

  Wat is dit nu toch voor raars? waarom komen die lui van de nooddiensten niet als er iemand in nood verkeert? lekker is dat.. ik dacht dat je daarop kon rekenen.. valt me dan weer zwaar tegen!
  Maar goed.. daar ben jij nu niet mee geholpen. Ik denk ook dat je beter de huisarts even gebeld had.. of de huisartsenpost.. hopelijk dééd je dat inmiddels ook, want je moet natuurlijk wel om te beginnen medische hulp krijgen.. én praktische.. daar kan de huisarts je ook mee helpen. Schakel anders even één van je lieve buren in Hans.. jij helpt hén zo vaak.. kunnen ze eens wat terug doen!
  Sterkte!

  1. mizzD

   Is het ondertussen in orde gekomen Hans? Ik maak me zorgen hoor!
   Ik snap echt niet dat er geen ambulance gestuurd werd eerlijk gezegd.. lijkt me toch het minste.

    1. Lies

     Gelukkig een update, Hans.
     Laat ons hopen dat het allemaal de goede kant opgaat.
     Lie(f)s.

     1. mizzD

      Oef.. ben al blij wát te lezen.. zag je al voor me.. doodbloedend op de badkamervloer!
      Doe rustig aan hoor.. we lezen je wel weer!
      Beterschap!

 25. Lies

  Aaah…, lieve Hans, woonde ik maar dichterbij…. Hemeltje-lief, dat dit jou nu ook moest overkomen… Een virtuele pakkerd is het enige wat ik jou momenteel kan sturen…
  Anders een (helaas!) bekend verhaal…
  Lie(f)s, x.

 26. Bertie

  Goeiendag, is me dat een pech Hans. Heb je intussen al iemand kunnen bereiken?
  112 is denkelijk het verkeerde nummer, de dokterspost bellen en doorgeven dat je geen vervoer hebt.
  Ik hoop dat het je snel wat beter gaat, sterkte.

 27. די מריו

  He Hans.. dit is echt vervelend voor je zeg. Ik hoop dat je ondertussen al hulp heb gekregen. En anders echt 112 bellen. Laat je even van je horen hoe het gaat!.

  Love As Always
  Di Mario

 28. ZON-nebloem

  gewoon de dokter van wacht bellen? of terug naar 112, zeg dat je niemand ken bereiken en wat er aan de hand is, dan zullen ze zeker toch wel komen?
  Ik hoop dat je vlug geholpen wordt…..
  *Ik wens je een fijn weekend en hier is een @->– voor jou.

  1. ZON-nebloem

   je foto is verdwenen, …
   deze morgen dacht ik als eerste, hoe zou het met hans zijn, spijtig dat die zo ver woont; anders zou ik ook geholpen hebben.
   Spijtig dat het nog even duurt voor er een foto van je voet gemaakt wordt, ik vindt dat raar eigenlijk, kon je niet langs de spoed gaan?
   Ik wens je een spoedig herstel en ik lees het vervolg hier wel
   toi toi!
   -Een @->– voor jou.en een dikke knuffel.

Reacties zijn gesloten.