Lieve webbies.

Ik heb een paar leuke en lieve logjes klaar staan.
Maar mijn lichaam en hoofd zeggen nee
Het gaat niet meer goed met me
ik zal proberen jullie te blijven volgen
Woensdag komt de huisarts voor een gesprek om te kijken hoe het verder met me moet gaan
Mijn lichaam is op en geeft me al 44 jaar heel veel pijn
Door de latere burn out ben ik veel van mijn leven verloren.
Wat heb ik veel plezier en liefde mogen ontvangen van je reacties en wat je schreef
De kaartjes en telefoontjes en mail, voorlopig ben ik echt even online, met veel verdriet
God wat zal ik je missen, je bent zo belangrijk voor me.
Hoop dat de huisarts me kan helpen, anders hoeft het van mij niet meer, de stekker mag eruit
Gelukkig dat Chris mijn buurman voor me zorgt en me helpt anders was het nu helemaal een ramp geworden.
Het gaat je goed, hoop echt weer terug te komen, ik hou van je.
Janken helpt zegt men, maar naar zoveel jaar voor mij geen opluchting.
Hansje Bankje
Nog eentje van Oma, was ik maar zo gebleven.

20 gedachten over “Lieve webbies.

 1. Yova

  Och wat erg met je. Daar schrok ik ervan. Hopelijk kun je pijn verzachten. Ik heb met je doen. En ik hoop dat je goede huisarts daar erover kunnen praten. Wat fijn dat je buurman toch helpen en je zoon ook. Ik wens jou heel veel sterkte ermee. Ik ben toch even om te reageren.

 2. Tine de Jong

  Dat is helemaal geen goed nieuws en ik hoop echt dat je na wat rust nu wel zal opknappen. Dus ik hoop echt dat de dokter je kan helpen en neem dan ook die raad aan. Hier wordt ook aan je gedacht en wensen je heel veel liefs toe. Virtuele omarming en kus op de wang voor jou.

 3. Kliefje

  Jeetje Hans. Ik schrik er van. Ik snap dat de koek op is voor je. Hoop toch dat je opknapt en dat de huisarts iets voor je kan betekenen.
  Houd moed en houd stand!
  xx

 4. John

  Beste Hans, Hier schrik ik dan toch van. Na je mail had ik wel begrepen dat het niet super met je ging maar dat je zover heen was, geestelijk ook, dat zag ik toch niet aankomen.
  Ik hoop dat je ervoor kiest om het mooie van het leven te zien, het mooie van je kinderen. Het lichaam wil nu eenmaal niet altijd mee. Wilskracht heb je nodig om door te gaan. Probeer die weer te vinden en grijp ‘m beet.

 5. rebbeltje

  Hier schrik ik dan even van…dacht dat je net weer aan het opkrabbelen was maar niet dus.
  Je bent nog veel te jong om het bijltje erbij neer te gooien dus kop op en een goed gesprek kan wonderen doen…Als de pijn hopelijk wat minder wordt kan je er weer tegenaan
  Zal aan je denken woensdag en duim heel stevig voor een goed verloop
  Sterkte

 6. Sjoerd

  Beste Hans, als genieten van het leven onmogelijk wordt, kan ik me dat voorstellen. Maar toch, denk ook aan je kinderen, je vrienden en alle mensen die je niet willen missen. Ik hoop dat je het gesprek met de dokter open en vrij ingaat. Maar laat alsjeblieft nog wat van je horen.

 7. Di Mario

  Het is allemaal logisch dat je je zo voelt, maar geef niet op. Hopelijk kan de huisarts wat voor je betekenen en gaat het straks wat beter. Er zijn veel mensen die om je geven.

  Love As always
  Di mario

 8. Matroos Beek

  Lieve Hans, ik vind geen woorden. Laat je nu maar goed verzorgen door de dokter, de buur, … laat alles wat teveel inspanning vraagt nu maar even voor wat het is. Langs deze weg geef ik je een dikke virtuele knuffel. In het echt kan niet, mag ook niet… Laat goed zorg voor je dragen. Lieve, lieve groet.

 9. Mirjam Kakelbont

  Lieve Hans,
  Zelden zit ik zonder woorden maar dit is toch zo’n moment. Ik begrijp dat je er klaar mee bent, dat je de moed hebt verloren of aan het verliezen bent. Vraag de huisarts om pijnstillers…geef jezelf nog een kans…
  Ik wil je niet kwijt maar dat klinkt zo egoïstisch.
  Heel veel sterkte en liefs. Ik brand een kaarsje voor je ♥

 10. mizzD

  Oefjes Hans.. dit klinkt wel heel erg depri man! Je moet je momenteel wel heel erg rot voelen!
  Ik hoop dat het gesprek met je huisarts je weer wat op kan kikkeren en dat ie echt iets tegen die pijn kan gaan doen. Denk erom dat je zoons, je buurman en je blogvrienden je echt niet willen missen hoor!
  Hou je goed!

 11. klaproos

  Ach Hans toch……

  Ergens begrijp ik je, dat j e zegt ik ben er klaar mee,
  maar tóch…… grijp nog even alle moed bij elkaar en als je huisarts wat voor je kan doen…. neem het dan aan.
  alsjeblieft,
  probeer het ….
  wij denken aan je..

  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.