Van de Bank plaat.


Het weekend is weer voorbij en dat betekend een nieuwe week.
Niet meer bankhangen of andere leuke dingen.
Nee, je moet van de bank komen.
Als je week begint met de van de bank plaat gaat dit misschien wel gemakkelijker.
Deze keer is de keuze gevallen op Rod Stewart met het nummer “Sailing”.

Aanstaande vrijdag een nieuwe “the Bank’s show” op “Bank’s Radio”.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je tot en met aanstaande woensdag aanvragen,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
vaak een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Een fijne week gewenst.

18 gedachten over “Van de Bank plaat.

  1. Boerin Zonder Naam

    Sailing…..Nou: ZIE IK DE LICHTJES VAN DE SCHELDE (bobbjaan schoepe) dan denk ik: Gondelvaart. Ik wil naar THE RIVER (bruce springsteen) En dan: JIJ EN IK IN EEN BOOTJE (bibits) voor een REISJE LANGS DE RIJN (willy en willeke Alberti) Nou ja de Rijn, het mag ook gewoon onze eigen Giessen zijn hoor voor een gezellig verlichte vlootschouw en HET DORPSFEEST (jan en zwaan).

  2. klaproos

    een heerlijk plaatje Hans,
    heb jij een mooi liedje over paarden??
    dat vraag ik me zomaar af:-)

    een heel fijne dag vandaag gewenst

  3. Lies

    Een toffe, Hans, die je vanonder de bank haalt !
    Zjef Vanuytsel…, zou je daar iets van vinden ? Lang geleden… Echt niet te ver zoeken indien niet mogelijk !
    Lie(f)s.

  4. Trudy.

    Rod, een van de weinige artiesten die ik in het echt heb gezien, altijd maar werken en zorgen en zo kwam het er zelden van. Het is iemand die ik zo bijzonder vond in mijn pubertijd, ik werkte toen in de Walvis op de Zaanse schans, we gingen met elkaar uit na het werk, wat een heerlijke tijd.

    Nu de laatste kinderen ook groot zijn, begint het leven weer, meer tijd voor mezelf, wat heerlijk, ik heb het met liefde gedaan, maar soms was het in mijn uppie erg zwaar, vooral toen het noodlot de kinderen trof, maar nu heb ik alles van me afgeschud en denk halleluja, het is volbracht, ik heb het gered, op eigen kracht zonder hulp van hun vader, die ze wel mogen zien ( altijd ) maar er niks aan doet. Ik ben trots op mezelf en mijn kinderen.

    Heb dit weekend heel wat Bankshows ingehaald, heerlijk. Dank vooral die uren mooie muziek en grappige en onderhoudende praatjes.

    Mag ik wat aanvragen? Susan Boyle met Hallelujah. Ben nog steeds dol op haar.

  5. שִׁירְאֵל

    Hans… ben je al bij de groenteboer geweest. Je moet nog even wat appels in huis halen hoor. Volgende week woensdag is het Rosh Hashanah en dan is het feest. Het nieuwe jaar (5775) begint dan en een van de gebruiken is dat je appels in de honing doopt en dan lekker opeet. Gezond en lekker zoet. Want we wensen iedereen een goed en zoet nieuwjaar. Zou je daarom voor ons, maar eigenlijk voor iedereen het liedje Dip Your Apple van Fountainheads Rosh Hashanah willen draaien. Shana Tova Hans…

    Mazaltov
    Shirel en Yaron

  6. Peter

    Goeiemorgen Hans. De zon schijnt op dit moment en men zou er lentekriebels van krijgen. Mijn verzoekje voor deze week draag ik op aan mijn Petra. Het is van Steve Lawrence & Eydie Gormé met: I can’t stop talking about you. Het ie er eentje uit 1963 dus dat kan diep onder je bank graven worden?

    Ik wens jou nog een goede week, met veel wijsheid.

    Groetjes: Peter.

  7. די מריו

    Sailing is toch wel oud hoor hans. Tegenwoordig zijn er maar weinig mensen die met een boot op vakantie gaan. Misschien wordt het tijd dat je leert om te vliegen. (Learn to Fly) Misschien kunnen de Foo Fighters je daarbij helpen.

    Love As Always
    Di Mario

  8. Boerin Zonder Naam

    Nou……Ik heb mijn verhaal nog niet klaar, maar het lied komt goed uit! We hebben toevallig onze feestweek en afgelopen weekend de gondelvaart in ons dorpje….. Je begrijpt dat daar wel een passend verhaal inzit!

Reacties zijn gesloten.