Van de Bank plaat.


Sex On The Beach.
Nou zegt Oma tegen Hans, dit is wel heftig
De meiden hebben er geen moeite mee, net als Flip en Linda
Doe die van mij maar in een cocktailglas, zegt Oldman.
De van de Bankplaat is deze week:
T-Spoon met “Sex On The Beach”.


Aanstaande donderdagmiddag staat de nieuwe “Bankshow” op de “Bank’s Radio” pagina.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je aanvragen tot aanstaande woensdagochtend,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
soms een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Wens je een uitstekende week toe.

12 gedachten over “Van de Bank plaat.

 1. Hilly Nicolay

  Dag Hans,

  Ik zou graag het nummer : Don’t Dream It’s Over aan willen vragen van Crowded House.

  geen muur tussen ons
  dromen gaan niet voorbij

  we wandelen naar het licht
  een lach op het gezicht

  Fijne zomerdagen,
  Hilly

 2. mizzD

  Och, zo’n leuk vrolijk niemandalletje is op een mooie zomerse dag best leuk toch? Ik las trouwens ooit eens over een Amerikaanse groep, die óók over ‘sex ont the beach’ wilden zingen en hun Zweedse producenten vertaalden dat toen verkeerd of zo… dat werd ‘Cake by the Ocean’ . Was ook zo’n lollig nummertje.. als je ‘m kunt vinden draai die dan maar voor mij in de show Hans! En alvast weer een geweldig leuke show gewenst!

 3. Sjoerd

  ik zal wel helemaal uit de toon vallen met deze plaat, maar als ik deze plaat hoor denk ik altijd aan koffie. Een deel daarvan werd gebruikt bij de reclame van Nescafe als ik het goed heb… En waar hebben we het dan over: Gheorghe Zamfir en The Lonely Shepherd

 4. John

  T-spoon is aan mij niet besteed als ik heel eerlijk mag zijn. En wat sex on the beach betreft, dat gebeurt meer dan we denken. Ik vraag vandaag Kiss aan, met I Was Made For Loving You. En dat kan overal, niet alleen op het strand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.