Van de Bank plaat.


Sandy.
Het Poollicht verschijnt aan de hemel.
Het is betoverend en prikkelt met je fantasie.
Als havenlichten bij een mistige avond.
De van de Bankplaat is deze week:
The Hollies met “ Sandy”.


Aanstaande donderdagmiddag staat de nieuwe “Bankshow” op de “Bank’s Radio” pagina.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je aanvragen tot aanstaande woensdagochtend,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
soms een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Wens je een prima week toe.

17 gedachten over “Van de Bank plaat.

 1. francky

  Sandy van de Hollies, een cover van een nummer van Broes springsteen als ik me niet vergis.
  Voor mij deze week Willem Vermandere met laat me mor lopen. Eens een liedje in mijn dialect.

 2. mizzD

  Ben niet zo’n fan van de Hollies.. maar ja, ben ook niet echt in de stemming.. nog wat emotioneel van de uitvaartdienst van m’n lieve vriendin, die ik net via een livestreamingsdienst heb kunnen volgen. Er werd onder andere een nummer van Julio Iglésias gespeeld.. draai dat maar voor mij in de show.. Un Canto a Galicia.

 3. Peter

  Goeiemorgen maar weer Hans. Mijn verzoekje is van Tony Bennet met Fly me to the Moon. Ik las dat Tony met zijn 95 jr nog een laatste show geeft samen met Lady Gaga. Hij heeft Alzheimer en dan toch nog op deze leeftijd een show geven. Knap hoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.