Van de Bank plaat.


Cha La La I Need You.
Als je iemand ziet, kan zomaar de vonk over slaan.
Die ander blijft maar in je gedachten.
Tijd om samen wat te gaan drinken.
Deze week is het nummer alvast elke dag te horen.
De van de Bankplaat is deze week:
The Shuffles “Cha La La I Need You”.


Aanstaande donderdagmiddag staat de nieuwe “Bankshow” op de “Bank’s Radio” pagina.
Mocht je een verzoekje hebben, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je aanvragen tot aanstaande woensdagochtend,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
soms een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Wens je een mooie week toe.

16 gedachten over “Van de Bank plaat.

 1. Francky

  Een bekende uit de tijd van Veronica 192
  Voor mij deze week Supertramp met Dreamer.
  Dit weekend is Alan Lancaster van Status Quo overleden. Kan daar ook bij stilgestaan worden in de show ?
  Fijne maandag.

 2. mizzD

  Heyy.. is dat niet Albert West, die zanger? ooh.. herinner me nu ineens dat hij dat solo ook vaak zong.. dáár ken ik het van dan.. want van de Shuffles had ik nog nooit gehoord. Niet echt mijn muziek maar Albert West leek me een toffe gast… sympatieke vent.
  Moet even nadenken over een verzoekje hoor Hans.. euhmm.. doe er maar eentje van De Dijk, aangezien die net als vriendlief en ik hun 40-jarig jubileum vieren.. en ze hebben machtig mooie nummers gemaakt in al die jaren. Maar voor nu een vrolijke.. ‘Als het golft’.. want dan golft het goed hè hahahaha!
  Bedankt weer hè Hans! fijne show!

 3. Marlou

  Ha Hans,

  het liedje komt me “ergens” wel bekend voor.
  Zal het wel bij Tijd Voor Teenagers gehoord hebben.
  Daar was ik verslingerd aan…

  En toen… was ik ook echt helemaal gek van Rex Gildo.
  Heb je daar iets van?

  Groetjes van Marlou

 4. John

  Laat ik eens iets van Japanse bodem aanvragen. Mono, met Imperfect Things. Is het wel de vraag of je het vinden kunt natuurlijk. De Langspeler is namelijk helemaal uitverkocht en zit op ’n tweede pers te wachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.