Wolf gespot.

De wolf komt steeds meer voor in ons land en verspreidt zich met rasse schreden.
Maar dat de wolf zo dicht in mijn omgeving is gespot verbaasde me wel.
Want ik las afgelopen zes april dat er een wolf werd gespot in de bebouwde kom van Amersfoort.
Het is de eerste keer sinds de terugkeer van de wolf in 2015 dat er één in een stad is gemeld, meldt de provincie Utrecht op basis van beelden van RTV Utrecht.
,,Michel Rutte uit Achterveld spotte de wolf op de kruising van de Zielhorsterweg met de Ringweg, bij de wijk Schothorst”.
Op zijn twitter account is het filmpje te zien.
Nu maar hopen dat ik zelf ook een keer een wolf tegen kom, het lijkt me wel een beleving.


Op de Zielhorsterweg.

veel groen is er niet voor de wolf..

Waar is de wolf?
De wolf is terug: moeten we blij of bang zijn? RTV Utrecht

15 gedachten over “Wolf gespot.

 1. Ferrara

  Als dat beest daar blijft lopen overleeft hij niet lang, vrees ik. Eerlijk gezegd weet ik niet wat ik van wolven moet denken, de meningen zijn zo uiteenlopend. Maar als er teveel komen wordt het wel lastig.

 2. mizzD

  Ik zou zeggen, doe een rood kapje op.. dat schijnt ze erg aan te trekken! 😉
  Dacht afgelopen zaterdag dat er hier in het park ook een wolf rondliep.. maar dat bleek toch een wolfshónd te zijn.. niet zo leuk om die los tegen te komen vind ik hoor, maar ze bleek erg speels en lief te zijn.. en goed te luisteren.

 3. די מריו

  Maar als ze op de weg komen betekend het wel dat het niet helemaal goed gaat. Het zijn schichtige dieren en laten zich normaal niet vaak zien. Ik vind dat we best wel veel meldingen van wolven krijgen op dit moment.

  Love As Always
  Dimario

 4. rietepietz

  De wolf zou best wel een probleem kunnen worden, we hebben al zoveel natuurlijke habitat van dit soort dieren ingepikt voor woningbouw dat er eigenlijk geen leefomgeving meer denkbaar is voor de wolven zonder dat hij schade aanricht onder gezonde dieren die te makkelijk voor hem voor het grijpen liggen.

 5. John

  De wolf is hier vorige maand ook in de Zal van Zuid-Beveland gespot. Heel erg dichtbij want ik woon in de zak. Zelf nog niet gezien overigens.

 6. Yova

  IK heb ook gehoord steeds meer wolven er zijn in nl. Er kwam op tv. Er zijn wolven ook op de weg lopen. Er word dan ook aangereden. Liever niet. Jij wil ook zoiets meemaken dat je wolven gaan zien. Filmpje heb ik ergens al gezien. Fijne dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.