Van de Bank plaat.


Een nieuwe dag….
Ik heb zo lang gewacht.
Opdat er een wonder komt.
Iedereen zei dat ik sterk moest zijn.
Hou vol en laat geen traan.
Deze week is het nummer alvast elke dag te horen,
in de Great Granny Onion Show.
De van de Bankplaat is deze week: Céline Dion met “A New Day Has Come”


Elke werkdag een aflevering van de Great Granny Onion Show op de “Bank’s Radio” pagina en
aanstaande donderdagmiddag staat er ook de nieuwe “Bankshow”.
Mocht je een verzoekje hebben voor “Bankshow”, laat het Hans Bank weten,
hij zal deze dan meenemen in de uitzending.
Je verzoek kun je aanvragen tot aanstaande woensdag,
moet even onder de bank kijken of ik deze wel in mijn verzameling heb.
Trouwens daar haal ik de muziek altijd vandaan, soms onder het stof,
soms een blinde greep, als het maar goed in het gehoor ligt.
Wens je een mooie week toe.

18 gedachten over “Van de Bank plaat.

 1. mizzD

  Kan ik nog wat aanvragen Hans.. we zaten met een internetstoring.. maar ik wil graag Life Oh Life! van Des’Ree aanvragen.,. dat hoorde ik laatst nog es op de radio en is toch echt wel een lekker nummer. 🙂

 2. Lies

  Ramses Shaffy & Liesbeth List, Pastorale, Hans, onder je Bank te vinden? Alvast bedankt hé!
  Lie(f)s.

 3. fotoalbum

  een klasse dame die een fortuin vergaard heeft

  maar ook hel wat problemen te verwerken heeft

  “Limburgs Klaaglied “van Martine Bijl is mijn verzoeknummer Hans

  prettige avond

 4. rietepietz

  Ze is zó bekend dat je niet om haar heen komt natuurlijk. met haar stem is ook niets mis maar toch kan ze me niet echt boeien. Maar ze stoort me ook niet hoor.

 5. Hilly Nicolay

  Dag Hans,

  Deze week vraag ik een plaat aan van Harry Styles – As It Was.

  Omdat Harry Styles zondag tijdens de Grammy Awards uitreiking het beeldje voor Album of the year gewonnen heeft voor zijn plaat Harry’s House.
  Super mooi voor hem.

  Groetjes,
  Hilly

 6. Tine de Jong

  Een mooie titel en song van haar wat ook wel past bij haar. Daar ze veel last heb van spierspasme’s en waar ze nog steeds voor wordt behandeld. hierdoor heeft ze haar tournee al paar malen afgezegd.

  Maar ik houd van verschillende genre’s muziek en heb ditmaal een andere keuze want ik heb ook veel cds van Rammstein En ditmaal vraag ik de song van Zick zack aan van hen. 7 april 2022 uitgebracht als de tweede single van hun achtste album, Zeit . Het nummer werd na Zeit het vierde nummer 1-single van Rammstein in Duitsland. Het gaat over cosmetische operaties en het toenemende verlangen om geopereerd te worden om de jeugd te behouden en een acceptabel uiterlijk te behouden naarmate men ouder wordt.

  Maar voor mij gaat dit niet op hoor want ik hou van mezelf zoals ik ben en het innerlijke is veel belangrijker dan de buitenkant.

 7. Robert

  Hoi Hans, graag het plaatje van I am sailing van Rod Steward . Fijne week en keibedankt voor de schone muziek die je dagelijks draait. houdoe Robert

 8. John

  Mijn schoonvader is helemaal weg van deze zangeres. Ik iets minder 😛 Ik vraag Slipknot aan, met Bone Church. Niet te luid voor de show, maar toch anders.

 9. Yova

  Céline Dion kan zeker altijd mooi zingen. Ze zingt even niet meer. Gaat helaas niet goed met der. Komt wel later weer terug. Ik heb je mooie muziek naar te luisteren. Fijne dag.

 10. francky

  Een mooi nummer om de dag en de week mee te starten.
  Deze week vraag ik Bow wow wow aan met I want candy.
  Fijne maandag Hans.

 11. Sjoerd

  Altijd lekker om naar te luisteren… Maar ik ga deze keer toch voor War Pigs van Black Sabbath, af en toe een stevig nummer tussendoor maakt het spannend. Eigenlijk zou je daar de clip van moeten zien.

Reacties zijn gesloten.