GGOS.

Vandaag in de GGOS van 2023-03-15.
Een overzicht van de GGOS van vandaag, het is aflevering 560.
Oma roept iedereen samen in de kombuis, de koffie pruttelt al.
Koekje erbij, roept Tessa tegen de honden.
Oma zegt, even serieus beste medewerkers van Radio de BOM.
Vandaag gaan we stemmen Provinciale Staten en voor de waterschappen.
De koekjes zijn wel lekker, zegt Flip, maar van politiek heb ik geen kaas gegeten.
Nee joh, zegt Oma mensen gaan stemmen.
Oldman vult nog even aan, mijn stemming is nog niet optimaal.
laten wij dan maar gewoon plaatjes gaan draaien, oppert Flip.
Laat je verder maar verrassen in de GGOS, te vinden op de pagina van Bankradio.

5 gedachten over “GGOS.

  1. mizzD

    Ben net terug van het stembureau.. de mensen daar waren in een lollige bui.. de man achter de tafel bekeek m’n rijbewijs, die ik als legitimatie bij me had, eens goed en zei, heel serieus: ‘is in orde hoor, maar ik moet u erop wijzen dat uw rijbewijs nog maar 6 jaren geldig is’.. maar ik, natuurlijk niet gewend dat ze zo grappig doen daar, verstond ‘6 dagen’.. schrok me rot! Dat wordt weer een geregel en kost een hoop geld dacht ik. Hoop dat ik met die daver op m’n lijf nog wél de goeie hokjes rood heb gekleurd hahahahaaa!

  2. די מריו

    Tijdens het stemmen vroegen ze zich af waarom is zo vrolijk was. Maar ze konden natuurlijk niet weten dat ik net de GGOS aan had gezet en dat jij een beetje een stemmingmakerij zat te maken.

    Love As always
    Dimario

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.