Ons bos is jarig!


Op 1 februari van dit jaar schreef ik al een logje over dat dit jaar Dierenpark Amersfoort
haar 75e verjaardag viert.
Op 22 mei 1948 opende het park haar deuren voor de allereerste bezoeker.
Sindsdien ontdek je de natuur in het Dierenpark Amersfoort een bos vol avontuur.
Dit jaar staan men bij deze rijke geschiedenis stil en beleef je hoe het bos van Dierenpark Amersfoort nog steeds in ontwikkeling is.
Zo vond ik een leuke video, over het verleden en het heden in het Dierenpark Amersfoort.


Ons bos is jarig! | 75 jaar DierenPark Amersfoort.

WNL 75 jaar DierenPark Amersfoort.

12 gedachten over “Ons bos is jarig!

 1. Tine de Jong

  Het is al ruim 6 jaar geleden dat ik hier samen met onze hond en man toen er nog zijn geweest. Omdat dit bos voor ons ook een bepaalde betekenis had. Nu ben ik er al lang niet meer geweest want het vervoer erheen is voor mij nu een probleem. Maar het is een park die gezien en bezocht mag worden. Dank om het verslag te delen. Heb je deze video en wandeling van mij al eens gezien? https://youtu.be/ianngb9Y5hY want ik had toen ook met toestemming van het park de geluiden van dinopark opgenomen met mijn voice recordertje. Dieren zijn hier trouwens beter af dan in het wild soms omdat stropers er steeds meer zijn die sommige dieren doden voor geld.

 2. די מריו

  Ik heb het altijd als een leuk en educatieve dierentuin gevonden. En heel kindvriendelijk en daar is natuurlijk ook nog wat voor te zeggen. En Sjoerd heeft zelfs een trafohuisje van de dierentuin in zijn collectie.

  Love As Always
  Dimario

 3. Sjoerd

  Mooi is het verschil tussen een dierentuin vroeger en nu. Ik vind een dierentuin veel beter voor het ecosysteem dan dat we met zijn allen een vliegreis naar Afrika boeken om die dieren in het wild te gaan zien op een safari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.